Elke trap is uniek
Elke trap is uniek en dat willen wij graag zo houden. Voor uw traprenovatie of het bekleden van uw nieuwe trap kunt u bij ons kiezen uit verschillende materialen, kleuren en afwerkingen en op die manier uw eigen unieke trap samenstellen. Wilt u een klassieke trap? Wat dacht u dan van een warme roodtint op de trede met een licht stootbord. Wilt u een moderne uitstraling: wij hebben voor u een zwarte trede (massief eiken, kleurolie) met een aluminium stootbord.

Veel keuzemogelijkheden
In onze showroom vindt u veel voorbeelden van materialen en mogelijkheden die wij kunnen toepassen wanneer wij uw oude trap renoveren en als nieuw maken. Daarnaast geven wij informatie over de verschillende mogelijkheden zoals wangbekleding (de zijkant van uw trap), het bekleden van uw bordes en het leveren van een bijpassende vloer voor bijvoorbeeld uw overloop of hal.

626876Voorbeelden
Bekijk de voorbeelden van onze traprenovaties in de fotogallerij en oordeel zelf! Uiteraard zal onze adviseur u graag helpen bij het maken van uw keuze voor een nieuwe trap. Indien wenselijk komen wij vrijblijvend bij u thuis zodat u uw nieuwe trap in uw eigen omgeving kunt uitzoeken en direct kunt zien of de kleur bij uw interieur past.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.