Traprenovatie

Wij hebben verschillende soorten traprenovatie, passend bij uw vloer, of totaal iets anders:

Trapmat

Een trapmat, ook wel trapmaantjes of halve maantjes genoemd, is een snelle en goedkope manier om uw trap te renoveren. Het is dan wel nodig om de trap zelf netjes af te werken, maar de trapmatjes zorgen er vervolgens voor dat de trap er verzorgd uitziet en hebben een anti-slipwerking. Deze matjes zijn gemakkelijk zelf te plaatsen.

Trap bekleden met tapijt

Een trap kan natuurlijk ook bekleed worden met tapijt. dit kan met dichte en open trappen. Veelal kiezen mensen voor de treden samen met de stootborden, maar de zijkanten van de trap kunnen natuurlijk ook bekleed worden met tapijt. Er wordt veel gekozen voor de moderne sisallook, maar bijna al ons tapijt is trapgeschikt en u hiermee heeft u een keuze uit heel veel verschillende kleuren en materialen.

Trap bekleden met laminaat

Erg populair is het momenteel om uw trap te bekleden met laminaat. Dit is verkrijgbaar in verschillende kleuren en zelfs met steenmotief. De nieuwste kleuren zijn net gearriveerd in onze showroom en we hebben hier momenteel een hele mooie aanbieding van gemaakt.

Traprenovatie met hout

Naast overzettreden van laminaat hebben wij ook overzettreden van eiken hout. Deze kunnen wij op kleur maken, passend bij uw vloer. Voor de stootborden kunt u kiezen voor eiken in dezelfde kleur of afwijkende kleur of een wit stootbord.

Ook is het mogelijk om een strakke trap of een paar treden als niveauverschil in uw woonkamer te laten bekleden met tapis. Naast eiken zijn dan ook andere houtsoorten mogelijk.

PVC op de trap

Ook PVC kan op de trap. De trap moet hiervoor wel strak zijn om doortekening van oneffenheden te voorkomen. Met een speciaal trapprofiel wordt de neus afgewerkt. Het grote voordeel is dat van hetzelfde PVC ook de vloer gelegd kan worden.