De vloeren

Bij Multi Vloer Doetinchem vindt u alle vloeren onder 1 dak: van planken vloeren tot tegels, van PVC tot tapijt: wij bieden het allemaal aan in onze ruime showroom waar wij van elke vloersoort zeer uitgebreide eigentijdse collecties hebben.

duoplank

Houten vloeren

Wij hebben een zeer groot assortiment eiken planken vloeren, veelal door ons zelf bedacht en in opdracht gemaakt. Hierdoor is het ook mogelijk om variaties te leveren op onze showroomborden: iets breder, minder noesten, iets donkerder……… Bij ons is alles mogelijk.

Door onze grote kennis op het gebied van houten vloeren verzorgen wij ook al jaren naar tevredenheid aanhelingen bij schades of bij uitbouw. Wij leveren hiervoor het maatwerk dat u nodig heeft.

dsc_0214

Traditioneel parket

Traditioneel parket zijn natuurlijk ook houten vloeren, maar verdienen even iets meer aandacht. Deze vloeren worden namelijk zelf ook met veel aandacht gelegd. Veelal wordt er gekozen voor een patroonvloer zoals visgraat of Hongaarse punt, maar een strokenvloer is ook weer terug van weggeweest.

Onze vakmensen hebben de kennis en ervaring om deze vloeren vakkundig te kunnen leggen. Helemaal op maat gemaakt in uw woning, met een mooie afwerking als een band en/of bies langs de kant.

Castelvetro_2014_Fusion_Tortora 80X80 40X80_01_Bagno_Definitivo_01.tif

Tegels/plavuizen

Keramische tegels die eruit zien als natuursteen, beton of hout. Het is allemaal mogelijk.
De tegel blijft favoriet in veel huishoudens: lekker makkelijk in het gebruik en waterdicht.

Met de komst van keramisch parket is ook de uitstraling van de tegel veranderd. Veel mensen moeten eerst de vloer voelen voordat ze geloven dat ze over tegels lopen, zo echt lijkt het hout tegenwoordig.

Natuurlijk voelt een tegel wat kouder aan, maar in combinatie met vloerverwarming is dat ook verleden tijd.