Tapijt

Tapijt heeft een warme, behaaglijke uitstraling. Het is comfortabel en stil en verkrijgbaar in verrassend veel kleuren.

Collecties
Bij ons heeft u de keuze uit verschillende collecties waaronder Parade en Bonaparte tapijt. Uiteraard hebben wij ook een eigen collectie in een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
Ook zijn wij dealer van Mohawk: de grootste leverancier van tapijten in de wereld. Mohawk levert tapijt van projectkwaliteit in talloze kleuren, waarbij een groot gedeelte milieuvriendelijk geproduceerd wordt in de vorm van de Smartstrand en Everstrand-collectie.

Op de trap
Wij kunnen voor u het tapijt ook op de trap maken. Op die manier kunt u stil en warm naar boven lopen. Ook hierin kunnen we creatief zijn. Wat te denken van twee kleuren tapijt voor een loper-effect op uw trap.

Karpet
Een karpet (vloerkleed) ziet er niet alleen mooi uit, maar voelt ook behaaglijk aan. Van bijna elk tapijt kunnen wij karpetten maken. Zeer geschikt hiervoor zijn de kwaliteiten van Mohawk die mooi vol zijn en behaagelijk aanvolen. U heeft hierbij de keuze uit verschillende randen en randafwerkingen. Daarnaast kunt u kiezen uit een aantal standaardkarpetten in een goede prijs-kwaliteit verhouding.