AANBIEDINGEN

wat wij voor jou hebben

F102 - Teddybear - RGB lo res

Speciaal voor jou.. 

Wij hebben bij Multi vloer Doetinchem regelmatig leuke acties. Daarnaast hebben wij in alle soorten vloeren altijd een standaard budget serie. Deze producten zijn altijd laag en vooral leuk geprijsd. Benieuwd naar de producten? Neem een kijkje bij ons in de showroom!

Traprenovatie met laminaat

20% KORTING op traprenovaties met laminaat. Met uitzondering van led-verlichting. Benieuwd naar de kleuren en mogelijkheden? Neem een kijkje bij ons in de showroom! 

Deze actie is geldig van 01-10-2020 t/m 31-12-2020

Floorify – pvc click

GRATIS ONDERVLOER bij alle Floorify vloeren! Benieuwd naar de kleuren en mogelijkheden? Neem een kijkje bij ons in de showroom! 

Deze actie is geldig van 03-10-2020 t/m 31-10-2020

Houten vloeren

Diverse europese houten vloeren vanaf €70,00 incl. ondervloer, deklijsten, leggen en materiaal. Benieuwd naar de kleuren? Neem een kijkje bij ons in de showroom! 

Pvc vloeren

Diverse pvc vloeren vanaf €50,00 incl. egaliseren, leggen en materiaal. Benieuwd naar de kleuren? Neem een kijkje bij ons in de showroom! 

Laminaat vloeren

Diverse laminaat vloeren vanaf €27,50 incl. ondervloer, deklijsten, leggen en materiaal. Benieuwd naar de kleuren? Neem een kijkje bij ons in de showroom!