AANBIEDINGEN

actie, actie, actie

aanbiedingen

Speciaal voor u.. 

Wij hebben bij Multi vloer Doetinchem regelmatig leuke aanbiedingen. Daarnaast hebben wij verschillende combinatie aanbiedingen die altijd geldig zijn. Benieuwd naar de producten? Neem een kijkje bij ons in de showroom!

Aanbiedingen

Zelf leggen

10% ZELFLEG KORTING! Geldig op alle vloeren zoals pvc, laminaat, hout, kurk en tegels. Benieuwd naar het assortiment vloeren? Lees verder!

Onbepaalde tijd geldig.

Combinatie korting

Traprenovaties

15% KORTING op traprenovaties met laminaat, hout, pvc en vinyl. Geldig bij afname van een pvc vloer minimaal 50m² of de gehele begane grond. Benieuwd naar de kleuren en uitstraling? Neem een kijkje bij ons in de showroom of lees verder!

Onbepaalde tijd geldig.

Combinatie korting

 

Pvc vloeren

€5,00 KORTING per m² op pvc vloeren voor de eerste verdieping of zolder. Geldig bij afname van een pvc vloer voor de begane grond minimaal 50m² of de gehele begane grond. Benieuwd naar de kleuren? Neem een kijkje bij ons in de showroom of lees verder!

Onbepaalde tijd geldig.

Combinatie korting

Karpetten

15% KORTING op karpetten op maat gemaakt. Geldig bij afname van een vloer van minimaal 30m². Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder of bezoek onze showroom!

Onbepaalde tijd geldig.