Nieuwbouw woningen

Bij nieuwbouw woningen heeft u vaak te maken met meer vocht in de woning. Daarnaast zullen deze woningen de eerste jaren last hebben van werking.

Geschikte vloeren

In principe zijn alle vloeren geschikt in nieuwbouw woningen. Voor bepaalde vloeren zal er een vochtscherm worden aangebracht. Daarnaast worden werkende vloeren met extra speling geplaatst zodat er voldoende ruimte is voor werking.

Advies en tips

Wanneer u direct aan het begin aangeeft wat uw wensen zijn dan kunnen wij met u meedenken over de afwerking en indeling van uw woning. Door onze jarenlange ervaring en expertise hebben wij vaak een andere kijk op zaken en denken wij aan bepaalde (technische) mogelijkheden waar u wellicht zelf niet aan hebt gedacht. Kom vrijblijvend langs en geef aan wat uw wensen zijn, wij kunnen dan aangeven waar u en eventuele andere collega’s zoals keukenleveranciers en schilders rekening mee moeten houden.

UW VLOER MEE-FINANCIEREN MET HYPOTHEEK OF BOUWDEPOT

Wist u dat er de mogelijkheid bestaat om uw vloer mee te nemen in uw hypotheek. Op deze manier heeft u direct die mooie vloer die u wilt.
Indien mogelijk wordt een en ander rechtstreeks met het bouwdepot geregeld, u heeft hier dan verder geen omkijken naar.

Start typing and press Enter to search