Verzekeringswerk

Schade aan uw vloer, daar zit niemand op te wachten. Wij kunnen deze overlast met onze expertise tot een minimum beperken en snel overgaan tot het herstellen van de schade aan uw vloer.

Taxatierapport voor de verzekering

Uw verzekering heeft vaak eerst een taxatierapport of schaderapport nodig om goedkeuring voor herstel van uw vloer te geven. Dit rapport kunnen wij voor u maken. Hierin wordt niet alleen de eventuele aanschaf van een nieuwe vloer opgenomen, maar ook het verwijderen en afstorten van de oude, beschadigde vloer.

Waterschade

Zeker bij waterschade is het van belang op snel te handelen. Wij komen bij u ter plekke vocht meten en bekijken hoe ver het water uw vloer heeft aangetast. Indien nodig verwijderen wij een gedeelte van de natte vloer om het droogproces te versnellen. Ook kunnen wij hiervoor een bouwdroger leveren.

Renovatie

Uiteraard kunnen wij uw beschadigde vloer uitnemen, afstorten en voor een nieuwe vloer zorgen. Bij kleinere schades bestaat de mogelijkheid om een gedeelte van uw vloer te vervangen. Wij werken samen met gespecialiseerde leveranciers die naar aanleiding van een voorbeeld van uw bestaande vloer een passende vloer maken. Ook zijn wij er voor kleine herstelwerkzaamheden: een flinke deuk of kras kunnen wij ook voor u wegwerken.

ZELF VRIJ OM TE KIEZEN

U bent zelf vrij om te kiezen door welk bedrijf u de schade laat herstellen. Uiteraard moeten de kosten wel goedgekeurd zijn door uw verzekering. Wellicht dat de verzekering een bedrijf aandraagt omdat zij hier mee samenwerken, maar u bent niet verplicht om voor dit bedrijf te kiezen. Wij werken voor de diverse schades, zoals waterschades, samen met alle verzekeringsmaatschappijen. Indien wenselijk laten wij het contact direct via de verzekering lopen zodat uw schade snel hersteld kan worden.

 

drinking-water-1429216
waterschade
img_9365

Start typing and press Enter to search