Gietvloeren en betonciré

strak en stijlvol

Voor een moderne industriële uitstraling zijn de gietvloeren en de betonciré een goede keuze. De vloeren zijn erg populair omdat ze naadloos en onderhoudsvriendelijk zijn. Daarnaast zijn de producten in enorm veel kleuren te verkrijgen.

Gietvloer

GIETVLOEREN

egaal en strak

Zoals de naam al zegt worden gietvloeren gegoten, waardoor de uitstraling vrij egaal is. Wij hebben twee soorten gietvloeren, de cement gebonden gietvloeren en PU (polyurethaan) gietvloeren. Deze gietvloeren bestaan uit verschillende lagen waarbij elke laag andere eigenschappen meebrengt. Gietvloeren zijn duurzaam, naadloos, vloeistofdicht en zeer onderhoudsvriendelijk. Door de vele kleurmogelijkheden is er altijd wel een kleur die bij uw woning past. Wilt u graag een rustige betonlook uitstraling kunt u het beste kiezen voor de gietvloeren van PU. Heeft u liever een robuuste en natuurlijke uitstraling dan zijn de cement gebonden gietvloeren geschikt.

Gietvloer
Gietvloer
Gietvloer
betonciré vloer en wand afwerking

BETONCIRÉ

stoer en levendig

Betonciré wordt niet gegoten maar met een spaan aangebracht. Hierdoor leeft de vloer wat meer dan een gietvloer. Het handwerk is terug te zien in de vloer wat de vloer ontzettend uniek maakt. Betonciré kan op enorm veel verschillende manieren worden toegepast. Het kan op de vloer, de wanden en zelfs ook op meubels worden toegepast. Betonciré is een onderhoudsvriendelijk product wat een prachtige betonlook uitstraling creëert. Betonciré is ook een ideaal product voor in de badkamer gezien het volledig waterdicht is. 

betonciré vloer en wand afwerking
betonciré vloer en wand afwerking
betonciré vloer en wand afwerking
Gietvloer

VLOERVERWARMING

met gietvloeren en betonciré

Zowel gietvloeren en betonciré zijn beide geschikte producten om over vloerverwarming te plaatsen. Het zijn beide dunne producten waardoor de warmte er gemakkelijk door kan komen. Bij ons kunt u ook terecht voor het plaatsen van uw vloerverwarming. Meer weten? Lees snel verder!

betonciré vloer en wand afwerking
Gietvloer
betonciré vloer en wand afwerking
Gietvloer

TRAP

met betonciré

Een trapbekleding met betonciré? Dat is bij ons zeker mogelijk! Het geeft de trap een unieke en strakke uitstraling. We kunnen de trap aflakken met een anti-slip coating om glijgevaar tegen te gaan. Meer weten? Lees snel verder!