Gietvloeren en betonciré

Voor een moderne industriële uitstraling zijn de gietvloeren en de betonciré een goede keuze. De vloeren zijn erg populair omdat ze naadloos en onderhoudsvriendelijk zijn. Daarnaast zijn de producten in enorm veel kleuren te verkrijgen.

Gietvloeren

Wij hebben twee soorten gietvloeren, de cement gebonden gietvloeren en PU (polyurethaan) gietvloeren. Deze gietvloeren bestaan uit verschillende lagen waarbij elke laag andere eigenschappen meebrengt. Gietvloeren zijn duurzaam, naadloos, vloeistofdicht en zeer onderhoudsvriendelijk. Door de vele kleurmogelijkheden is er altijd wel een kleur die bij uw woning past. Wilt u graag een rustige betonlook uitstraling kunt u het beste kiezen voor de gietvloeren van PU. Heeft u liever een robuuste en natuurlijke uitstraling dan zijn de cement gebonden gietvloeren geschikt.

Meer weten over gietvloeren? Neem contact met ons op!

Betonciré

Betonciré kan op enorm veel verschillende manieren worden toegepast. Het kan op de vloer, de wanden en zelfs ook op meubels worden toegepast. Betonciré is een onderhoudsvriendelijk product wat een prachtige betonlook uitstraling creëert. Betonciré is ook een ideaal product voor in de badkamer gezien het volledig waterdicht is.

Meer weten over betonciré? Neem contact met ons op!

betoncire-betonstuc-6
betoncire-betonstuc-5
betoncire-betonstuc-4

Vloerverwarming in combinatie met gietvloeren of betonciré

Zowel gietvloeren en betonciré zijn beide geschikte producten om over vloerverwarming te plaatsen. Het zijn beide dunne producten waardoor de warmte er gemakkelijk door kan komen. Bij ons kunt u ook terecht voor het plaatsen van uw vloerverwarming.

Lees meer over vloerverwarming of vraag direct een offerte aan!

Start typing and press Enter to search