Gietvloeren en microcement

strak en stijlvol

Voor een moderne industriële uitstraling zijn de gietvloeren en microcement een goede keuze. De vloeren zijn erg populair omdat ze naadloos en onderhoudsvriendelijk zijn. Daarnaast zijn de producten in enorm veel kleuren te verkrijgen.

Gietvloer

GIETVLOEREN

egaal en strak

Zoals de naam al zegt worden gietvloeren gegoten, waardoor de uitstraling vrij egaal is. Wij maken gebruik van de PU (polyurethaan) gietvloeren. Deze gietvloer bestaat uit verschillende lagen waarbij elke laag andere eigenschappen meebrengt. Gietvloeren zijn duurzaam, naadloos, vloeistofdicht en zeer onderhoudsvriendelijk. Door de vele kleurmogelijkheden is er altijd wel een kleur die bij uw woning past. Wilt u graag een rustige egale betonlook uitstraling kunt u het beste kiezen voor de solid variant. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van één kleur. Vind u de solid variant te steriel dan kunt u ook kiezen voor een blend variant. Hierbij worden twee kleuren gebruikt waardoor de vloeibewegingen beter zichtbaar zijn in de vloer.

Gietvloer
Gietvloer
Gietvloer
betonciré vloer en wand afwerking

MICROCEMENT

stoer en levendig

Microcement wordt niet gegoten maar met een spaan aangebracht. Hierdoor leeft de vloer wat meer dan een gietvloer. Het handwerk is terug te zien in de vloer wat de vloer ontzettend uniek maakt. Microcement kan op enorm veel verschillende manieren worden toegepast. Het kan op de vloer, de wanden en zelfs ook op meubels worden toegepast. Microcement is een onderhoudsvriendelijk product wat een prachtige betonlook uitstraling creëert. Microcement is ook een ideaal product voor in de badkamer gezien het volledig waterdicht is. 

betonciré vloer en wand afwerking
betonciré vloer en wand afwerking
betonciré vloer en wand afwerking
Gietvloer

VLOERVERWARMING

met gietvloeren en microcement

Zowel gietvloeren en microcement zijn beide geschikte producten om over vloerverwarming te plaatsen. Het zijn beide dunne producten waardoor de warmte er gemakkelijk door kan komen. Bij ons kunt u ook terecht voor het plaatsen van uw vloerverwarming. Meer weten? Lees snel verder!

betonciré vloer en wand afwerking
Gietvloer
betonciré vloer en wand afwerking