Mogelijkheden tijdens de lockdown

Helaas moeten wij weer onze deuren sluiten. Ondanks de overheid een vloer niet als essentieel beschouwd begrijpen wij dat jullie hier wellicht anders over denken. We kunnen daarom langs komen bij uw thuis voor advies, we zullen dan stalen meenemen zodat u deze op uw gemak kan bekijken. Het is ook mogelijk een telefonische afspraak in te plannen, we zullen dan al uw wensen bespreken en indien gewenst een offerte uitwerken. Bent u nog aan het oriënteren of heeft u al een offerte ontvangen dan is het mogelijk gebruik te maken van onze stalen service. 

ADVIES AAN HUIS

ik wil graag bezoek

Wilt u graag bij uw thuis uitgebreid advies? Dat kan! Wij zullen uitgebreid alles bespreken en kunnen ook stalen meenemen indien gewenst. Aan de hand van ons bezoek zullen we een offerte voor u uitwerken. De kosten zijn eenmalig €50,00 voor een uur advies aan huis. Indien de offerte akkoord is wordt de €50,00 gecrediteerd. 

Laat dit veld blanco

TELEFONISCH ADVIES

ik wil graag telefonisch advies

Wilt u graag telefonisch de mogelijkheden bespreken? Dat kan! Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u. Heeft u voorkeur in een datum en tijdstip laat het ons weten, we zullen ons uiterste best doen om rond dat tijdstip te bellen. Dit mag ook gerust in de avond zijn!

Laat dit veld blanco

STALEN SERVICE

ik wil graag wat stalen lenen

Het is wel zo fijn om de vloer eerst thuis even te bekijken. We horen graag waar u ongeveer naar op zoek bent. Wij zullen dan de stalen bij elkaar zoeken en voor u klaar leggen vooraan in de showroom. U kunt ook kleine stalen online gratis aanvragen bij onze leveranciers: FloerGelasta, Viva FloorsmFLOR en Interfloor

Laat dit veld blanco