EVEN VOORSTELLEN

Multi Vloer Doetinchem is al ruim 20 jaar een begrip voor Doetinchem en omgeving. Multi Vloer Doetinchem is in eerste instantie begonnen als traditionele zaak met vooral houten vloeren. De laatste jaren is het accent verplaatst naar het aanbieden van een totaalprogramma aan vloeren met een grote adviserende rol naar de klanten toe. Naast houten vloeren vindt u nu ook pvc, laminaat, tegels, vinyl, tapijt, kurk, gietvloeren en betonstuc! Ook voor trapbekleding en raambekleding kunt u bij ons terecht.

Met recht kan men nu spreken van MULTI vloer: Bij ons kunt u nu terecht voor álle vloeren!

ONZE SHOWROOM

In onze showroom zijn al onze vloeren op grote voorbeelden te zien. Ook hebben wij tal van vloeren op de grond liggen zodat u een goed beeld krijgt van de verschillende vloeren en afwerkingen. Onze vloeren hebben wij overzichtelijk verdeeld.

U kunt bij ons gratis parkeren op onze eigen parkeerplaatsen en er is een kinderhoek aanwezig. Natuurlijk staat de koffie altijd klaar.

GRATIS MAGAZINE

Wij hebben ons eigen vloeren magazine: Floor Experience.
Deze Floor Experience ligt voor u klaar in onze showroom. Deze 64 pagina tellende Glossy over vloeren en interieur bevat interessante verhalen en handige tips.

U kunt ook online een exemplaar bestellen. Vul het contactformulier in en geef bij “reactie” aan dat u ons magazine wilt ontvangen. Wij sturen u dan gratis een exemplaar toe.

Wij verwelkomen uw graag in onze showroom!

Start typing and press Enter to search