Raambekleding helemaal op maat gemaakt

Wij hebben een ruim assortiment in verschillende soorten raambekleding. Daarnaast plaatsen wij ook horren! Wij komen altijd gratis inmeten en gratis monteren. Meer weten over wat voor u raam geschikt is en wat de kosten zijn? Neem dan contact met ons op en wij geven u zo snel mogelijk een passend advies.

Duette/plissé

Duette en plissé zijn ideaal om inkijk van buiten af tegen te gaan maar het licht inval te behouden. Daarnaast hebben ze een strakke en stijlvolle uitstraling.

Jaloezieën en lamellen

Er zijn veel verschillende soorten in jaloezieën en lamellen. Brede of juist smalle lamellen, met een band of juist geen band, aluminium of juist hout, kortom ze kunnen helemaal naar wens gemaakt worden!

(duo) Rolgordijnen

De rolgordijnen en duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in enorm veel uitvoeringen. U kunt kiezen uit verschillende stoffen, dessins, transparantie en kleuren.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn net zo eenvoudig als rolgordijnen ze brengen alleen net even iets meer sfeer met zich mee. De vouwgordijnen zijn in veel verschillende kleuren en stoffen te verkrijgen en past bij elke stijl.

Gordijnen en vitrage

Gordijnen en vitrage zijn toch wel de bekendste manier van raambekleding. Terecht ook want ze brengen veel sfeer met zich mee en zorgen ook nog is voor een betere akoestiek. De mogelijkheden hierin zijn enorm. Denk aan de verschillende plooien, verschillende stoffen en de verschillende kleuren.

Horren

Naast de brede collectie in raambekleding, hebben wij ook een groot assortiment in horren. De horen worden helemaal op maat gemaakt. Wij verkopen inzethoren, rolhorren en plissé hordeuren. Ook bieden wij horren aan voor draai-kiep ramen.

Start typing and press Enter to search