Raambekleding op maat gemaakt

Wij hebben een ruim assortiment in verschillende soorten raambekleding. Daarnaast plaatsen wij ook horren! Wij komen altijd gratis inmeten en gratis monteren. Meer weten over wat voor uw raam geschikt is en wat de kosten zijn? Neem dan contact met ons op en wij geven u zo snel mogelijk een passend advies.

plisse-duette

Duette/plissé

Duetten en plissés zijn trendy, strak en sfeervol. Doordat u ze zelf op de juiste hoogte kan instellen worden deze producten veel gebruikt om de inkijk van buiten af tegen te gaan maar wel het licht te behouden.

Jaloezie2

Jaloezieën

Jaloezieën zijn erg populair omdat ze makkelijk in te stellen zijn naar wens. Iets minder licht inval of juist iets meer licht inval of juist helemaal open het kan allemaal. De keuze in jaloezieën is enorm. U kunt kiezen uit talloze kleuren maar ook verschillende materialen zoals bamboo, kunststof of juist hout. De lamellen kunnen in verschillende maten besteld worden daarnaast is het ook mogelijk i.p.v. draden een bijpassende band te nemen.

Zebra

(duo)rolgordijnen

De rolgordijnen iedereen kent ze wel. Ideaal om slaapkamers mee te verduisteren. Wilt u liever zelf bepalen hoeveel licht er binnen komt? Dan is de duo rolgordijn de oplossing. De duo rolgordijnen bestaan uit twee stoffen die langs elkaar heen bewegen zo kunt u zelf precies bepalen hoeveel licht er binnen komt.

Vouwgordijn

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen kennen de eenvoudigheid van rolgordijnen maar brengen net wat meer sfeer met zich mee. De vouwgordijnen zijn er in verschillende kleuren en stoffen.

Gordijn

Gordijnen en vitrage

Gordijnen en vitrage zorgen voor aankleding, sfeer en een betere akoestiek. De mogelijkheden in kleur, plooi en materialen zijn enorm.

Horren

Horren

Horren zorgen voor een goede ventilatie in huis en houden het ongedierte buiten. Alle horren worden bij ons op maat gemaakt zodat het perfect in het raamkozijn of deurkozijn past.

Start typing and press Enter to search