Bescherming van uw vloer

Om uw vloer mooi te houden is het belangrijk om uw vloer te beschermen tegen krassen, deuken en slijtageplekken. Dit doet u door te kiezen voor de juiste bescherming. Voor alle vloeren geld dat meubels en met name stoelen moeten worden voorzien van bescherming.

Vilt

Meubelstukken kunt u voorzien van vilt dat u op maat kunt knippen. Stoelpoten kunt u voorzien van viltdopjes bijvoorbeeld met schroef zodat deze stevig zitten en niet snel loslaten. Het vilt regelmatig schoonmaken zodat het goed zijn werk kan blijven doen.

Zowel de viltstroken als de viltdopjes met schroef hebben wij op voorraad in onze showroom.

viltstrip
viltdopjes

bureaustoelwieltjes

Zorg voor de juiste wieltjes, op een harde vloer gebruikt u zachte wieltjes (los verkrijgbaar).
Wanneer een bureaustoel zeer regelmatig gebruikt wordt, kunt u ook kiezen voor een bureaustoelmat. Dit is een doorzichtige kunstof mat die u onder de bureaustoel plaatst. Er zijn matten voor gladde vloeren en voor tapijt.

scratch no more

Wellicht heeft u een meubelstuk waar bovenstaande oplossingen niet voldoende voor zijn. Bijvoorbeeld een stoel met buisframe, metalen holle poten of een piano op wieltjes. Ook hiervoor hebben wij oplossingen. Daarnaast zullen deze producten beter beschermen en langer mee gaan dan bijvoorbeeld vilt.

scratchnomore
scratchnomore-bescherming

Wilt u meer weten? Kom langs in onze showroom of vul ons contactformulier in en wij adviseren u graag over de beste bescherming voor uw vloer!

Start typing and press Enter to search