Renovatie

Bij Multi Vloer Doetinchem kunt u ook terecht om uw bestaande vloer te laten opknappen. Uiteraard kunnen wij uw houten vloer schuren en van een nieuwe afwerklaag voorzien. Wanneer het nodig is om een slecht deel te vervangen, bijvoorbeeld in uw parketvloer, dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Na de afwerking is de reparatie niet meer zichtbaar en kunt u weer genieten van een mooie vloer die als nieuw is.

Afwerkingen
Bij ons kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen: lak in verschillende glansgradaties, olie of hardwax-olie. Bent u niet tevreden over uw huidige afwerking, dan kunnen wij er een andere afwerking van maken waar u wel tevreden mee zult zijn.

Kleur op uw vloer
Heeft u er wel eens aan gedacht om voor een andere kleur te kiezen? De mogelijkheden hierin zijn enorm. Hierdoor krijgt u niet alleen een mooie vloer terug, maar ook een totaal andere vloer qua uiterlijk.

Aanheling op bestaande vloer
Als u gaat uitbouwen, de schouw verwijdert of van twee kamers één maakt en u bent  tevreden over uw huidige vloer kunnen wij met u de mogelijkheden bespreken om de bestaande vloer door te laten lopen in de nieuwe ruimte. Onze specialisten zorgen ervoor dat, wanneer de vloer door kan lopen, u straks één nieuwe vloer heeft.