renovatie

Bij Multi Vloer Doetinchem kunt u ook terecht om uw bestaande vloer te laten opknappen. Uiteraard kunnen wij uw houten vloer schuren en van een nieuwe afwerklaag voorzien. Wanneer het nodig is om een slecht deel te vervangen, bijvoorbeeld in uw parketvloer, dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Na de afwerking is de reparatie niet meer zichtbaar en kunt u weer genieten van een mooie vloer die als nieuw is.

schuren en afwerking

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen: Lak in verschillende glansgradaties, olie of hardwax-olie. Bent u niet tevreden over uw huidige afwerking, dan kunnen wij er een andere afwerking van maken waar u wel tevreden mee zult zijn.

Heeft u er wel eens aan gedacht om voor een andere kleur te kiezen? De mogelijkheden hierin zijn enorm. Hierdoor krijgt u niet alleen een mooie vloer terug, maar ook een totaal andere vloer qua uiterlijk. Neem snel een kijkje in de showroom voor de mogelijkheden!

aanheling

Als u gaat uitbouwen, de schouw verwijdert of van twee kamers één maakt en u bent tevreden over uw huidige vloer kunnen wij met u de mogelijkheden bespreken om de bestaande vloer door te laten lopen in de nieuwe ruimte. Onze specialisten zorgen ervoor dat, wanneer de vloer door kan lopen, u straks één nieuwe vloer heeft. Ook bij bijvoorbeeld waterschade is het mogelijk de vloer deels te vervangen. Houdt er wel rekening mee dat de vloer hierna weer geschuurd en geolied zal moeten worden om kleurverschil te voorkomen.

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw vloer? Vul dan het contactformulier in!

royl1
monocoat
royl2

Start typing and press Enter to search