Alle soorten vloeren

Bij Multi Vloer Doetinchem vindt u alle vloeren onder 1 dak: van planken vloeren tot tegels, van pvc tot tapijt: wij bieden het allemaal aan in onze ruime showroom waar wij van elke vloersoort zeer uitgebreide eigentijdse collecties hebben.

img_4461

Houten vloeren

Wij hebben een zeer groot assortiment eiken planken vloeren, veelal door ons zelf bedacht en in opdracht gemaakt. Hierdoor is het ook mogelijk om variaties te leveren op onze showroom borden: Iets breder, minder noesten, iets donkerder… Bij ons is alles mogelijk.

visgraat 21

Traditioneel parket

Traditioneel parket zijn natuurlijk ook houten vloeren, maar verdienen even iets meer aandacht. Deze vloeren worden namelijk zelf ook met veel aandacht gelegd. Veelal wordt er gekozen voor een patroonvloer zoals visgraat of Hongaarse punt, maar een strokenvloer is ook weer terug van weggeweest. Onze vakmensen hebben de kennis en ervaring om deze vloeren vakkundig te kunnen leggen. Helemaal op maat gemaakt in uw woning, met een mooie afwerking als een band en/of bies langs de kant.

keramisch parket

Tegels/plavuizen

Keramische tegels die eruit zien als natuursteen, beton of hout. Het is allemaal mogelijk. De tegel blijft favoriet in veel huishoudens: lekker makkelijk in het gebruik en waterdicht. Met de komst van keramisch parket is ook de uitstraling van de tegel veranderd. Veel mensen moeten eerst de vloer voelen voordat ze geloven dat ze over tegels lopen, zo echt lijkt het hout tegenwoordig. Natuurlijk voelt een tegel wat kouder aan, maar in combinatie met vloerverwarming is dat ook verleden tijd.

pergo-laminaat

Laminaat vloeren

Laminaat is dé makkelijke vloer: snel gelegd en makkelijk schoon te houden. Door de nieuwste ontwikkelingen  is het moderne laminaat bijna niet meer van echt te onderscheiden. Laminaat is er in vele houtsoorten, maar er is ook een tegelvariant. Het extra brede laminaat blijft als trend zicht voortzetten.

eric-1

PVC vloeren

Pvc vloeren zijn dé trendvloeren van dit moment. Deze kunststofvloeren worden veel toegepast in combinatie met vloerverwarming vanwege de geringe dikte.De pvc vloeren vind je in verschillende uitvoeringen: van houten planken vloeren tot tegelvloeren, van standaardlengtes tot extra lang en breed, van plak tot click. Bij pvc vloeren is alles mogelijk. Doordat het traditionele pvc rechtstreeks geplakt wordt is het een stille vloer en bovendien makkelijk in het onderhoud.

kurk-champagne

Kurk vloeren

De kurk vloeren zijn een van de meest duurzame producten die u kunt vinden. Kurk is heerlijk warm aan de voeten en enorm geluiddempend. Wij bieden een ruim assortiment aan in kurk vloeren en pvc kurk vloeren. Deze producten zijn afkomstig van Wicanders een van de grootste leveranciers op gebied van kurk.

betoncire-betonstuc-4

gietvloeren en betonciré

Voor een moderne industriële uitstraling zijn de gietvloeren en de betonciré een goede keuze. De vloeren zijn erg populair omdat ze naadloos en onderhoudsvriendelijk zijn. Daarnaast zijn de producten in enorm veel kleuren te verkrijgen.

dynamic-wood-stone-vinyl

Novilon/vinyl

Vinyl vloeren zijn mooi, gemakkelijk en comfortabel. Mooi dankzij de prachtige dessins en kleuren. Gemakkelijk dankzij het eenvoudige onderhoud. Comfortabel dankzij de veerkracht en de warme uitstraling.

In vinyl vloeren zijn de keuzemogelijkheden enorm. Uiteraard zijn er verschillende houtdessins te verkrijgen, maar ook steen, marmoleum en beton look behoren tot de keuzes

tapijt-inspire

Tapijt

Lekker warm uit bed stappen, op de grond spelen, geluidsabsorberend: tapijt heeft het allemaal. Steeds vaker kiezen we weer voor tapijt op de slaapkamer.

Tapijt leveren wij in verschillende soorten en kleuren: van hoogpolig, tot strak geweven, van zachte natuurtinten tot knalkleuren. Desnoods in elke slaapkamer een andere kleur zodat de kinderen de kleur zelf mogen kiezen.

En natuurlijk tapijt op de trap: lekker stil en goedkoper dan u denkt.

Start typing and press Enter to search