Laminaat - bijna echt en lekker makkelijk!

Laminaat is tegenwoordig bijna niet meer van echt te onderscheiden. Door de lange planken, matte uitstraling en variatie in patronen is het bijna een echte houten vloer. Laminaat is betaalbaar en gemakkelijk zelf te leggen!

Laminaat mogelijkheden

Naast de bekende houtstructuur is laminaat ook verkrijgbaar in tegels. Deze zijn er in verschillende kleuren en formaten. Laminaat is nu ook in hongaarse punt en visgraat leverbaar. In onze showroom vind u voorbeelden hiervan.

Waterbestendig laminaat dat kan toch helemaal niet? Bij ons wel! In de showroom hebben wij een serie met laminaat dat volledig water dicht is. Ideaal voor in de keuken of in de hal. Daarnaast mogen deze vloeren schoongemaakt worden met een stoomreiniger dit maakt ze extra hygiënisch.

Meer weten? Vraag direct een offerte aan!

laminaat-mammoet-1
estradalaminaat1
laminaat-mammoet

Eigenschappen laminaat

Laminaat kenmerkt zich door een hoog klik-geluid wanneer u hierover heen loopt. Neem een goede geluiddempende ondervloer en dit hoge geluid wordt gedempt. Uiteraard speelt de kwaliteit van laminaat ook mee. Bij ons vindt u laminaat dat geschikt is voor zwaar huishoudelijk gebruik of hoger. Daarnaast hebben wij ook een budget serie wat uitermate geschikt is voor een slaapkamer of een zolder!

Meer weten? Vraag direct een offerte aan!

estradalaminaat
balterio-laminaat
estradalaminaat4

vloerverwarming in combinatie met laminaat

Alle laminaat vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. Om het product vloer verwarming geschikt te maken is er wel een speciale ondervloer vereist. Bij ons kunt u ook terecht voor het aanleggen van de vloerverwarming.

Lees meer over vloerverwarming of vraag direct een offerte aan!

Laminaat1
estradalaminaat3
estradalaminaat2

traprenovatie met laminaat

Laminaat kan ook toegepast worden op uw trap. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van overzet treden. De keuze in kleur en dessin is groot in trapbekledingen met laminaat. Zo kunt u voor een houtlook kiezen maar is er ook keuze in betonlook laminaat.

Lees meer over traprenovatie met laminaat of vraag direct een offerte aan!

trapbekleding-laminaat-6
Laminaat traprenovatie 1
trapbekleding-laminaat

Start typing and press Enter to search