VINYL - COMFORTABEL EN GEMAKKELIJK IN ONDERHOUD!

Vinyl vloeren zijn mooi, gemakkelijk en comfortabel. Mooi dankzij de prachtige dessins en kleuren. Gemakkelijk dankzij het eenvoudige onderhoud. Comfortabel dankzij de veerkracht en de warme uitstraling.

VINYL MOGELIJKHEDEN

In vinyl vloeren zijn de keuzemogelijkheden enorm. Uiteraard zijn er verschillende houtdessins te verkrijgen maar er zijn nog heel veel andere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld tegels. Betonlook vinyl is erg populair omdat hiermee de uitstraling van een gietvloer kan worden gegeven. Daarnaast staat vinyl bekend om de prachtige patronen. Denk hierbij aan visgraat, hongaarse punt, geometrische vormen en nog veel meer!

Meer weten? Vraag direct een offerte aan!

dynamic-woodstone-2-vinyl
evolution-wood-vinyl
dynamic-concrete-vinyl

EIGENSCHAPPEN VINYL

Naast dat vinyl gemakkelijk en comfortabel is zijn deze vloeren ook uitermate geschikt voor mensen met allergieën. Een vinyl vloer heeft geen naden en is volledig vlak waardoor deze vloer makkelijk schoon te houden is. Vinyl is een waterbestendig product wat het een ideale vloer maakt voor in het washok of juist in de keuken! Vinyl vloeren voelen zacht, warm en veerkrachtig aan. Dat zijn ze ook! Deuken van stoelpoten en naaldhakken zullen snel weer weg trekken door de veerkrachtigheid van vinyl.

Meer weten? Vraag direct een offerte aan!

modern-stone-vinyl
construct-vinyl
modern-wood-vinyl

VLOERVERWARMING IN COMBINATIE MET VINYL

Vinyl vloeren zijn van hun zelf al zacht en warm. Heeft u vloerverwarming? Geen probleem vinyl is vloerverwarming geschikt. Bij ons kunt u ook terecht voor het aanleggen van de vloerverwarming.

Lees meer over vloerverwarming of vraag direct een offerte aan!

modern-stone-1-vinyl
silkwoods-vinyl
modern-wood-2-vinyl

TRAPRENOVATIE MET VINYL

Traprenovatie met vinyl? Dit is mogelijk! Het geeft de trap een strakke en nieuwe uitstraling. Vinyl voelt heerlijk zacht aan en is ook nog is geluiddempend, ideaal dus voor op een trap. De keuze in kleur en dessin is enorm.

Lees meer over traprenovatie met vinyl of vraag direct een offerte aan!

Start typing and press Enter to search