VINYL - COMFORTABEL EN GEMAKKELIJK IN ONDERHOUD!

Vinyl vloeren zijn mooi, gemakkelijk en comfortabel. Mooi dankzij de prachtige dessins en kleuren. Gemakkelijk dankzij het eenvoudige onderhoud. Comfortabel dankzij de veerkracht en de warme uitstraling.

VINYL MOGELIJKHEDEN

In vinyl vloeren zijn de keuzemogelijkheden enorm. Uiteraard zijn er verschillende houtdessins te verkrijgen maar er zijn nog heel veel andere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld tegels. Betonlook vinyl is erg populair omdat hiermee de uitstraling van een gietvloer kan worden gegeven. Daarnaast staat vinyl bekend om de prachtige patronen. Denk hierbij aan visgraat, hongaarse punt, geometrische vormen en nog veel meer!

dynamic-woodstone-2-vinyl
evolution-wood-vinyl
dynamic-concrete-vinyl

EIGENSCHAPPEN VINYL

Naast dat vinyl gemakkelijk en comfortabel is zijn deze vloeren ook uitermate geschikt voor mensen met allergieën. Een vinyl vloer heeft geen naden en is volledig vlak waardoor deze vloer makkelijk schoon te houden is. Vinyl is een waterbestendig product wat het een ideale vloer maakt voor in het washok of juist in de keuken! Vinyl vloeren voelen zacht, warm en veerkrachtig aan. Dat zijn ze ook! Deuken van stoelpoten en naaldhakken zullen snel weer weg trekken door de veerkrachtigheid van vinyl.

modern-stone-vinyl
construct-vinyl
modern-wood-vinyl

VLOERVERWARMING IN COMBINATIE MET VINYL

Vinyl vloeren zijn van hun zelf al zacht en warm. Heeft u vloerverwarming? Geen probleem vinyl is vloerverwarming geschikt. Lees hier meer over vloerverwarming!

modern-stone-1-vinyl
silkwoods-vinyl
modern-wood-2-vinyl

Meer weten over vinyl? Vul ons contactformulier in en wij helpen u graag verder!

Start typing and press Enter to search