PVC VLOEREN - geschikt voor alle woningen!

De pvc vloeren zien we steeds meer in woningen terug komen. Doordat het in zowel een lijm als een click versie kan worden besteld is het voor elke situatie een geschikt product.

PVC mogelijkheden

Pvc stroken en tegels zijn leverbaar in een lijm versie en een click versie. De keuze in kleur en structuur is enorm. Daarnaast kan er gekozen worden voor een smalle plank of juist een brede plank, een korte plank of juist een lange plank. Naast de talloze houtstructuren zijn er nu ook stroken met een beton look uitstraling ideaal om bijvoorbeeld uw trap mee te bekleden. 

De trend op gebied van vloeren is visgraat. De keuze in pvc visgraat is enorm ruim. Er zijn zowel kleine als grote formaten te verkrijgen. Tip: Geef je visgraat vloer een klassieke uitstraling door gebruik te maken van een band met bies!

Naast de visgraat patronen zijn er nog veel meer andere patronen mogelijk. In onze showroom vind u de Moods collectie van Moduleo. Hierin zitten patronen zoals de hongaarse punt, triangle, honingdraad en meer! Wat Moods extra bijzonder maakt is de mogelijkheid om geheel u eigen kleur en patroon samen te stellen. Hierdoor kan de vloer geheel naar wens gemaakt worden.

Meer weten? Vraag direct een offerte aan!

pvc-first-choice-rusland
pvc-first-choice-qatar
pvc-first-choice-ijsland-smal-2

eigenschappen pvc

Pvc vloeren zijn onderhoudsarm, geluiddempend, waterbestendig en zijn leverbaar in enorm veel uitvoeringen. Doordat de pvc vloeren uitstekend tegen water kunnen is het ook mogelijk pvc in de badkamer te leggen. Dit voelt een stuk warmer aan de voeten ten opzichte van tegels en is vaak ook nog goedkoper. 

Meer weten? Vraag direct een offerte aan!

pvc-first-choice-oosterijk-
pvc-first-choice-peru
pvc-first-choice-spanje

vloerverwarming in combinatie met pvc

De verlijm versie van pvc is een van de beste vloeren om in combinatie met vloerverwarming te gebruiken. Doordat deze vloeren enorm dun zijn kan de warmte er gemakkelijk door heen komen en is de ruimte dus lekker snel opgewarmd. Bij ons kunt u ook terecht voor het plaatsen van vloerverwarming.

Lees meer over vloerverwarming of vraag direct een offerte aan!

pvc-first-choice-ijsland
pvc-first-choice-nederland
pvc-first-choice-marokko

traprenovatie met pvc

U kunt er voor kiezen het pvc van uw vloer door te laten lopen op de trap. U kunt natuurlijk ook voor iets totaal anders gaan zoals bijvoorbeeld een mooie pvc betonlook op de trap. De keuze in kleur en structuur voor traprenovatie met pvc is enorm.

Lees meer over traprenovatie met pvc of vraag direct een offerte aan!

89dde78d-7942-44a4-8492-29f82dd841cc
traprenovatie pvc
PVC traprenovatie 2

Start typing and press Enter to search