Tegels - stijlvol en makkelijk!

Keramische vloertegels, ook wel plavuizen genoemd, zijn tegenwoordig verkrijgbaar in alle soorten en maten. Keramische vloertegels zijn eenvoudig in gebruik: dweilen is voldoende. Door de gesloten structuur is impregneren of kleurverdiepen niet nodig. Bovendien zijn ze goed bestand tegen vocht. Ideaal dus in de badkamer, maar ook een goede eigenschap in de keuken en entree.

Tegels Mogelijkheden

De formaten in tegels variëren van 45×45, 60×60 tot 90×90. Naast de vierkanten tegels hebben wij ook een ruim aanbod in keramisch parket. Deze vloeren zijn bijna niet meer van echt hout te onderscheiden. Naast de vloertegels hebben wij ook steeds meer wandtegels in het assortiment. Wij hebben een aparte tegelafdeling ingericht waar u alle verschillende soorten kunt bewonderen.

Meer weten? Vraag direct een offerte aan!

Tegels eigenschappen

Tegels zijn ontzettend onderhoudsvriendelijk. Daarnaast kunnen ze heel goed tegen water, ideaal voor in keukens en badkamers! Tegel vloeren zijn erg populair omdat het sterke vloeren zijn met een lange levensduur.

Meer weten? Vraag direct een offerte aan!

Vloerverwarming in combinatie met tegels

Tegels behoren tot een van de beste vloeren om op vloerverwarming te plaatsen. Tegels geleiden de warmte waardoor de vloer lekker snel is opgewarmd! Bij ons kunt u ook terecht voor het aanleggen van uw vloerverwarming.

Lees meer over vloerverwarming of vraag direct een offerte aan!

Start typing and press Enter to search