Tegels/plavuizen – stijlvol en makkelijk!

Keramische vloertegels, ook wel plavuizen genoemd, zijn tegenwoordig verkrijgbaar in alle soorten en maten. Keramische vloertegels zijn eenvoudig in gebruik: dweilen is voldoende. Door de gesloten structuur is impregneren of kleurverdiepen niet nodig. Bovendien zijn ze goed bestand tegen vocht. Ideaal dus in de badkamer, maar ook een goede eigenschap in de keuken en entree.

Tegels

De formaten in tegels variëren van 30×60 tot 90×90, de kleuren van warm wit tot diep zwart. Wij hebben een aparte tegelafdeling ingericht waar u alle verschillende soorten kunt bewonderen.

Vraag direct een offerte aan!

Keramisch parket

Het keramisch parket is tegenwoordig enorm populair. De tegels met een houtlook uitstraling brengen erg veel warmte in de ruimte. Keramisch parket is in heel veel verschillende kleuren, structuren en maten te verkrijgen.

Vraag direct een offerte aan!

Vloerverwarming in combinatie met tegels

Tegels behoren tot een van de beste vloeren om op vloerverwarming te plaatsen. Tegels geleiden de warmte waardoor de vloer lekker snel is opgewarmd! Bij ons kunt u ook terecht voor het aanleggen van uw vloerverwarming.

Lees meer over vloerverwarming of vraag direct een offerte aan!

Start typing and press Enter to search