PVC vloeren – Geschikt voor alle woningen!

De PVC vloeren zien we steeds meer in woningen terug komen. PVC vloeren zijn onderhoudsarm, geluiddempend, waterbestendig en zijn leverbaar in enorm veel uitvoeringen. Daarnaast zijn deze vloeren doordat ze zo dun zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming!

PVC stroken

PVC stroken zijn leverbaar in een lijm versie en een click versie. De keuze in kleur en structuur is enorm. Daarnaast kan er gekozen worden voor een smalle plank of juist een brede plank, een korte plank of juist een lange plank. Naast de talloze houtstructuren zijn er nu ook stroken met een beton look uitstraling!

PVC tegels

PVC tegels zijn leverbaar in een lijm versie en een click versie. Bij ons in de showroom vind u een brede keuze in kleur en structuur. Daarnaast zijn er verschillende maten te vinden.

PVC visgraat

De trend op gebied van vloeren is visgraat. De keuze in PVC visgraat is enorm ruim. Er zijn zowel kleine als grote formaten te verkrijgen. Tip: Geef je visgraat vloer een klassieke uitstraling door gebruik te maken van een band met bies!

PVC patronen

Naast de visgraat patronen zijn er nog veel meer andere patronen mogelijk. In onze showroom vind u de Moods collectie van Moduleo. Hierin zitten patronen zoals de hongaarse punt, triangle, honingdraad en meer! Wat Moods extra bijzonder maakt is de mogelijkheid om geheel u eigen kleur en patroon samen te stellen. Hierdoor kan de vloer geheel naar wens gemaakt worden.

Start typing and press Enter to search