TAPIJT – LEKKER WARM AAN DE VOETEN!

Tapijt heeft een warme, behaaglijke uitstraling. Het is comfortabel en stil en verkrijgbaar in verrassend veel kleuren en pool hoogtes.

Tapijt mogelijkheden

In tapijt zijn er enorm veel keuze mogelijkheden. Denk hierbij aan verschillende kleuren, verschillende materialen, verschillende pool hoogtes en de dichtheid van de pool. Tapijt kan besteld worden op een rol maar het is ook mogelijk tapijt tegels te nemen. Daarnaast bieden wij een eco vriendelijke serie van tapijt aan genaamd SmartStrand. Bij deze serie zijn de garens ijzersterk en gemaakt van suikers gewonnen uit mais. Dit maakt het een duurzaam en vlekbestendig product.

tapijt-royal
tapijt-vancouver
tapijt-brilliant

EIGENSCHAPPEN TAPIJT

Het voordeel van tapijt is dat het geluiddempend, warmte-isolerend en dus energie besparend is. Daarnaast geeft tapijt een warme sfeer in de ruimte. Ook is tapijt een zeer ‘veilige’ vloer. Een stroeve vloer voorkomt uitglijd gevaar. Vloerbedekking en vloerkleden hebben een minder glad oppervlak dan bijvoorbeeld hout en laminaat. En mocht u, of een van de kinderen, onverhoopt toch uitglijden, dan is de ondergrond een stukje zachter. Om dezelfde reden kiezen veel mensen er voor om de trap te laten bekleden met tapijt.

tapijt-supreme-1
tapijt-nature-1
tapijt-milano

Karpetten

Een karpet (vloerkleed) ziet er niet alleen mooi uit, maar voelt ook behaaglijk aan. Van alle tapijten kunnen wij karpetten maken. 

tapijt-inspire
tapijt-massive-tower
tapijt-monte-carlo-1

Meer weten over tapijt? Vul ons contactformulier in en wij helpen u graag verder!

Start typing and press Enter to search