JA, ik wil graag een gratis advies gesprek!

Komt u er nog niet helemaal uit waar u moet beginnen? Vraag gratis een advies gesprek aan en wij helpen u graag verder! Tijdens het advies gesprek kijken we naar uw wensen en eisen. Op basis daarvan zullen we samen met u bekijken welke vloeren, traprenovaties of misschien wel vloerverwarming systemen het beste aansluiten. 

Waarom een advies gesprek inplannen? Door vooraf een advies gesprek in te plannen zorgen wij dat we rustig de tijd kunnen nemen om alles te doorlopen. Zo weten we zeker dat we niks vergeten. Natuurlijk mag spontaan binnen wandelen ook altijd!

Vul hieronder het formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u al een idee waarover u advies wilt? Laat het ons vast weten zodat wij ons goed kunnen voorbereiden. Eventuele voorkeuren in dag en tijd horen we ook graag. Tot snel!

YES! EEN GRATIS ADVIES GESPREK

laat ons weten waar u advies voor wilt

Laat dit veld blanco
Een prachtige betonvloer look laten leggen en ik moet zeggen het is werkelijk superstrak. Je wordt er zeer vriendelijk geholpen echt een aanrader top.
Ron Berendsen
Bij ons is een nieuwe laminaatvloer gelegd + een droogloopmat in onze voorhal. De vloer ligt er erg mooi in en is netjes afgewerkt rondom ons kookeiland.
Luuk Sloot
Prettige benadering en hulp in de winkel. vlot ingepland en het leggen van de vloer is netjes gedaan. Bevalt ons goed.
Peter Lugten
Vloer en traprenovatie van 2 trappen laten doen door Multi Vloer. Prachtige kwaliteit vloer, zeer vakkundig gelegd en precies op schema opgeleverd ondanks dat ze door omstandigheden niet met 3 personen maar met 2 personen de klus konden doen. Trappen ook zeer netjes gedaan. Absolute aanrader, ook in prijs.
David Reukers
Super blij met onze nieuwe vloer. Van ontvangst hulp bij uitzoeken tot oplevering nieuwe vloer TOP.👍👍
Debby Thomassen
Multivloer Doetinchem is top! Ruime keuze, alles heel goede kwaliteit, nemen echt de tijd voor je en het leggen is perfect gedaan! 👌 En ze blijven terugkomen tot alles helemaal naar wens is. Aanrader!
Sophie