Traprenovaties

Wij hebben verschillende soorten traprenovatie, passend bij uw vloer of totaal iets anders. Wij kunnen uw trap helemaal naar wens maken.

traprenovatie pvc

PVC traprenovatie

Pvc is een ideaal product om een trap mee te bekleden. Het is onderhoudsvriendelijk, niet al te glad en duurzaam. De mogelijkheden in kleur en dessin zijn enorm. Meer weten over een traprenovatie met pvc? Lees dan snel verder!

trapbekleding-laminaat-5

Traprenovatie met laminaat

Traprenovaties met laminaat kunnen uw trap weer een geheel nieuwe uitstraling geven. Heeft u een oude trap die niet meer te redden lijkt? Doordat er gebruik wordt gemaakt van overzet treden kunnen ook deze trappen weer als nieuw worden. Meer weten over een traprenovatie met laminaat? Lees dan snel verder!

Traprenovatie met hout

Traprenovaties met hout geven gelijk een warm gevoel bij binnen komst. De mogelijkheden in kleur zijn enorm bij hout hierdoor kunt u de trap helemaal naar wens maken. Meer weten over traprenovaties met hout? Lees dan snel verder!

trap-pvc-2

Traprenovatie met vinyl

Een traprenovatie met vinyl voelt heerlijk warm en zacht aan. Vinyl is geluiddempend en onderhoudsvriendelijk, ideaal dus voor op een trap. Meer weten over een traprenovatie met vinyl? Lees dan snel verder!

Traprenovatie met tapijt

Traprenovaties met tapijt zijn tijdloos. Het is budget vriendelijk, geluiddempend, heerlijk zacht en daardoor ook ideaal met kinderen. Meer weten over een traprenovatie met tapijt? Lees dan snel verder!

Start typing and press Enter to search