Traprenovatie

Wij hebben verschillende soorten traprenovatie, passend bij uw vloer, of totaal iets anders. Wij kunnen uw trap helemaal naar wens maken!

PVC traprenovatie

PVC kan ook op de trap! De trap moet hiervoor wel strak zijn om doortekening van oneffenheden te voorkomen. Met een speciaal trapprofiel wordt de neus afgewerkt. Het grote voordeel is dat van hetzelfde PVC ook de vloer gelegd kan worden.

Laminaat traprenovatie

Erg populair is het momenteel om uw trap te bekleden met laminaat. Dit is verkrijgbaar in verschillende kleuren en zelfs met steenmotief. Kom snel een kijkje nemen in onze showroom!

Houten traprenovatie

Naast overzettreden van laminaat hebben wij ook overzettreden van eiken hout. Deze kunnen wij op kleur maken, passend bij uw vloer. Voor de stootborden kunt u kiezen voor eiken in dezelfde kleur of afwijkende kleur of een wit stootbord.

Tapijt traprenovatie

Een trap kan natuurlijk ook bekleed worden met tapijt. dit kan met dichte en open trappen. Veelal kiezen mensen voor de treden samen met de stootborden, maar de zijkanten van de trap kunnen natuurlijk ook bekleed worden met tapijt. Bijna al ons tapijt is trap geschikt en hiermee heeft u een keuze uit heel veel verschillende kleuren en materialen.

Vinyl traprenovatie

Vinyl voelt warm en zacht aan wat het een ideaal product maakt voor op de trap. De keuze in kleur en structuur is enorm. Bijna al onze stalen zijn geschikt voor trap bekleding.

Start typing and press Enter to search