TRAPRENOVATIES

wij maken de trap die jij wenst

Wij hebben verschillende soorten traprenovaties en trapbekledingen, passend bij je vloer of totaal iets anders. Hierdoor kunnen we jouw trap helemaal naar wens maken. Ten eerste is het goed om te weten of je voor een traprenovatie wilt gaan of voor een trapbekleding. Bij een traprenovatie wordt er gebruik gemaakt van overzet treden. Dit betekend dat er ook versteviging aan de trap wordt aangebracht. Piepende treden kunnen hierdoor bijvoorbeeld hersteld worden. Het grootste verschil is dat een traprenovatie eenmalig wordt gedaan en niet voor een x aantal jaar. 

TRAPRENOVATIE MET LAMINAAT

levenslang goed

Traprenovatie laminaat led

Traprenovaties met laminaat kunnen uw trap weer een geheel nieuwe uitstraling geven. Heeft u een oude trap die niet meer te redden lijkt? Doordat er gebruik wordt gemaakt van overzet treden kunnen ook deze trappen weer als nieuw worden. Meer weten over een traprenovatie met laminaat? Lees snel verder!

TRAPRENOVATIE MET HOUT

helemaal naar wens

Traprenovatie met hout

De mogelijkheden in kleur zijn enorm bij hout hierdoor kunt u de trap helemaal naar wens maken. Daarnaast kan de trap ook na een aantal jaar geschuurd worden om weer een nieuw kleurtje aan te brengen. Meer weten over traprenovaties met hout? Lees snel verder!

TRAPBEKLEDING MET PVC

compleet nieuwe look

Traprenovatie pvc

Pvc is een ideaal product om een trap mee te bekleden. Het is bovendien onderhoudsvriendelijk, anti slip en duurzaam. De mogelijkheden in kleur en dessin zijn enorm. Meer weten over de mogelijkheden? Lees snel verder!

TRAPBEKLEDING MET VINYL

past in elk huis

Traprenovatie vinyl

Vinyl is geluiddempend en onderhoudsvriendelijk, ideaal dus voor op een trap. De keuze in betonlook is enorm bij vinyl dat maakt de trapbekleding makkelijk te combineren. Meer weten over een trapbekleding met vinyl? Lees snel verder!

TRAPBEKLEDING MET TAPIJT

warm, zacht en stil

tapijt-trapbekleding-111

Trapbekledingen met tapijt zijn tijdloos en komen nog steeds veel voor. Het is budget vriendelijk, geluiddempend, heerlijk zacht en daardoor ook ideaal met kinderen. Daarnaast is de keuze enorm in tapijt. Meer weten over een trapbekleding met tapijt? Lees snel verder!