TRAPRENOVATIE MET LAMINAAT

geef je trap een geheel nieuwe look

Een traprenovatie met laminaat is tegenwoordig helemaal een trend en terecht! Het geeft uw trap een geheel nieuwe uitstraling. Het laminaat dat wordt gebruikt is enorm duurzaam en makkelijk in onderhoud. Een trap renoveren met laminaat doe je niet voor even maar voor de rest van je leven!

MOGELIJKHEDEN TRAPRENOVATIE MET LAMINAAT

traprenovatie met laminaat

Een trap met laminaat is niet alleen mogelijk in houtstructuur. Naast deze veelvoorkomende variant kan er tevens worden gekozen voor een betonlook. Doordat de wangen (zijkanten) van de trap ook bekleed kunnen worden kan er een geheel nieuwe uitstraling aan uw trap worden gegeven. Daarnaast is het ook mogelijk om ledverlichting te plaatsen. Voor de veiligheid worden de treden behandeld met een antislip coating om uitglijden te voorkomen. In onze showroom zijn alle mogelijke kleuren te vinden om uw trap met laminaat te renoveren!

Traprenovatie met laminaat
Traprenovatie met laminaat
Trap met HPL overzet treden
Traprenovatie met laminaat

EIGENSCHAPPEN TRAPRENOVATIE MET LAMINAAT

de voor- en nadelen

Ten eerste is een trap met laminaat onderhoudsvriendelijk, water kan geen kwaad, doekje er over heen en de trap is schoon. Ten tweede is een trap met laminaat duurzaam, het gaat namelijk levenslang mee. Wij maken bij onze traprenovaties uitsluitend gebruik van HPL overzettreden. Hierdoor is het laminaat van hogere kwaliteit dan bijvoorbeeld een pvc trapbekleding. Een groot voordeel van een trap met laminaat is dat er veel mogelijk is. De zijkanten kunnen bijvoorbeeld ook mee bekleed worden. Daarnaast kan eventueel ledverlichting worden aangebracht. Het grootste voordeel is dat oude trappen zonder problemen bekleed kunnen worden en daarbij kan er met laminaat een geheel nieuwe uitstraling aan de trap worden gegeven. Echter zijn er ook nadelen zo is een traprenovatie met laminaat vrij glad vergeleken met andere producten daarnaast zijn de mogelijkheden in kleur beperkt. 

Traprenovatie laminaat
Trap met HPL overzet treden
Traprenovatie met hout
Traprenovatie met laminaat

BINNEN ÉÉN DAG GEMONTEERD

DIRECT EEN OFFERTE

GESPECIALISEERD IN TRAPRENOVATIES

PASSEND ADVIES EN SERVICE

HOGE KWALITEIT