TRAPRENOVATIE MET LAMINAAT

geef je trap een geheel nieuwe look

Een trap renoveren met laminaat is tegenwoordig helemaal een trend en terecht! Het geeft uw trap een geheel nieuwe uitstraling. Het laminaat dat wordt gebruikt is enorm duurzaam en makkelijk in onderhoud. Een trap renoveren met laminaat doe je niet even maar voor de rest van je leven!

MOGELIJKHEDEN

traprenovatie met laminaat

Trapbekleding met laminaat kan door middel van een houtstructuur maar ook in betonlook zijn er mogelijkheden. Doordat de wangen (zijkanten) van de trap ook bekleed kunnen worden kan er een geheel nieuwe uitstraling aan de trap worden gegeven. Om uitglijden tegen te gaan zijn de treden behandeld met een anti-slip coating. In onze showroom zijn alle mogelijke kleuren te vinden om uw trap met laminaat te renoveren!

Traprenovatie met laminaat
Traprenovatie met laminaat
Traprenovatie met laminaat
Traprenovatie met laminaat

EIGENSCHAPPEN

de voor- en nadelen

Een trap renovatie met laminaat is onderhoudsvriendelijk, duurzaam en geeft een geheel nieuwe uitstraling aan de trap. Een groot voordeel van een traprenovatie met laminaat is dat er veel mogelijk is. Zijkanten kunnen bekleed worden en er kan ook eventueel led-verlichting worden aangebracht. Het grootste voordeel is dat oude trappen zonder problemen bekleed kunnen worden. Natuurlijk zijn er ook nadelen zo is een traprenovatie met laminaat vrij glad vergeleken met andere producten, ook zijn de mogelijkheden in kleur beperkt. 

Traprenovatie laminaat
Traprenovatie met laminaat
Traprenovatie met laminaat
Traprenovatie met laminaat

BINNEN ÉÉN DAG GEMONTEERD

DIRECT EEN OFFERTE

GESPECIALISEERD IN TRAPRENOVATIES

PASSEND ADVIES EN SERVICE

HOGE KWALITEIT