INTERIEURADVIES

wij maken van jouw huis jouw thuis

GRATIS INTERIEURADVIES

wij helpen u graag

Heel leuk een nieuw huis maar hoe ga ik dat nou inrichten? Voor welke kleuren ga ik kiezen? Wat voor materialen ga ik gebruiken? Welke stijl past bij mij? Onze interieuradviseur Danielle (eigenaressen van Interieurtijger) helpt je graag bij het maken van je keuzes. Ze denkt graag mee met alle vragen om van uw huis, uw thuis te maken! 

 Danielle gaat samen met u kijken welke stijl het beste aansluit bij uw wensen. Aan de hand daarvan stellen we een kleur plan op voor de wanden, vloer(en) en eventueel meubels. Indien gewenst kijken we ook mee met de indeling. Daarnaast kunt u natuurlijk met al uw interieur vragen bij onze interieuradviseur terecht. Voor elk interieuradvies plannen wij een uur in. Daarna heeft u de mogelijkheid de showroom te bekijken en u verder te laten adviseren over vloeren.

Om een passend advies te kunnen geven zou het fijn zijn als u een plattegrond van de woning meeneemt en foto’s van de meubels die u graag wilt behouden.

Door middel van dit interieuradvies weet u wat uw stijl is en hoe dit toe te passen in uw woning. Er kan altijd gekeken worden naar een uitgebreider interieuradvies gesprek mocht u hier interesse in hebben. 

Elke eerste zaterdag van de maand staat Danielle in de showroom. U kunt hieronder het formulier invullen om een afspraak in te plannen.

 

 

Laat dit veld blanco
F051 - Coconut - RGB lo res
Interieuradvies Multi vloer Doetinchem
F012 - Hazy Skies - RGB lo res