Schoonloopmatten

in alle soorten en maten

WAAROM EEN MAT?

bescherm jouw vloer

Voor het behoud van uw vloer is het belangrijk om uw vloer te beschermen. Vooral zand en vocht zorgen voor slijtage aan uw vloer.  Natuurlijk is het van belang om regelmatig zand te verwijderen en vocht zoveel mogelijk op te nemen. Handiger is om ervoor te zorgen dat zand, vuil en vocht niet binnen komen.

Een goede schoonloopmat zuigt als het ware het vocht en nat vuil op zodra er overheen gelopen wordt. Wanneer u ook buiten nog voor een goede (schraap)mat zorgt, blijft niet alleen uw vloer mooi, maar scheelt het u zelf ook veel schoonmaak tijd.

Schoonloopmat 586-Traffic-PS-016-Grigio
Schoonloopmat Advance
Schoonloopmat 578-Advance-PS-012-Brown-1

MOGELIJKHEDEN

in schoonloopmatten

Wij hebben een ruime keuze in schoonloopmatten. Wij leveren matten van Hamat, Coral, Forinn en Gelasta en kunnen hierdoor een groot assortiment in soorten en kleuren aanbieden. Zowel voor particulier als voor projectmatig gebruik.

Bij de kleur van de matten is rekening gehouden met het soort vloer: Zo zijn er speciale kleuren bij de eiken vloeren, maar natuurlijk ook zwart en grijstinten bij de tegels. Een afwijkende kleur zoals rood of blauw is ook mogelijk. Wij hebben kleurstalen van alle matten in onze showroom zodat u deze bij uw vloer kunt bekijken.

Schoonloopmat 586-Traffic-PS-007-Anthracite
Schoonloopmat Traffic
Schoonloopmat 578-Advance-PS-007-Black-1

MAATWERK

speciaal gemaakt

Wij leveren niet alleen standaardmatten, maar kunnen voor u uw mat op maat maken. Bijvoorbeeld bovenop een luik of de mat in de vloer laten verzinken zodat deze gelijk loopt met de vloer. Deze worden afgewerkt met een profiel naar keuze.

Buitenmat 325-Outline-50x80_006-brown
Schoonloopmat-341-Mudbuster
Buitenmat 325-Outline-35x80_007-black