Wij willen onze vloeren graag mooi houden. Daarom geven wij uw diverse tips en adviezen om op een eenvoudige manier uw vloer mooi te houden.

Voorkomen
Voorkomen is vaak beter dan genezen. Het is dan ook zaak om u goed te laten inlichten over de mogelijkheden van parketbescherming en klimaatbeheersing. Op deze manier blijft uw vloer langer mooi en heeft u minder werk om de vloer schoon te maken.

Opknapbeurt

Mocht het toch zover zijn dat uw vloer een flinke opknapbeurt nodig heeft, dan willen wij u graag advies geven over hoe u dit zelf kunt doen. Uiteraard kunnen wij deze werkzaamheden ook voor u verrichten.

Intensief reinigen: heeft uw vloer een flinke schoonmaakbeurt nodig, maar u ziet hier tegenop: wij kunnen uw vloer machinaal reinigen en daarna weer van onderhoud voorzien. Hier knapt uw vloer enorm van op en is daarna weer beter bestand tegen vuil en vlekken.

Polijsten: dit gaat een stapje verder dan intensief reinigen en wordt toegepast bij geoliede (hardwax)vloeren. Wij polijsten de bovenste (vuile) laag eraf en brengen daarna weer één laag (hardwax)olie aan. Dit is aanzienlijk goedkoper dan schuren. Indien u op tijd uw vloer laat polijsten ziet uw vloer er daarna weer als nieuw uit.

Schuren: wanneer er teveel slijtage en beschadigingen in uw vloer aanwezig zijn kunnen wij uw vloer schuren om deze weer als nieuw te laten lijken. Omdat je bij het schuren uiteindelijk weer onbehandeld hout hebt, kunt u daarna kiezen uit verschillende afwerkingen en kleuren.

Start typing and press Enter to search