VLOER EN ZORG

wij helpen bij het verzorgen van jouw vloer

Voor een lange levensduur van uw vloer is het belangrijk om deze ook goed te verzorgen. Wij hebben de belangrijkste punten voor u op een rijtje gezet. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in de showroom voor persoonlijk advies.

VLOERVERWARMING

altijd warme voeten

vloerverwarming-buizen

Altijd koude voeten? Bij Multi vloer Doetinchem kunt u ook terecht voor uw nieuwe vloerverwarming. Wij bieden met name ingeslepen vloerverwarming aan wat op 99% van de dekvloeren toepasbaar is.

PARKET SCHUREN

compleet nieuwe look

Royl olie kleuren

Is uw houten vloer toe aan een opknapbeurt? Wij kunnen uw houten vloer een nieuwe uitstraling geven door hem te schuren en te voorzien van een nieuwe afwerklaag. Naast een goede opknapbeurt doen wij ook veel aanhelingen.

ONDERHOUD

voor elke vloer

Schoonmaken

Voorkomen is vaak beter dan genezen. Het is dan ook zaak om u goed te laten inlichten over de mogelijkheden in onderhoud voor uw vloer. Op deze manier blijft uw vloer langer mooi en heeft u minder werk om de vloer schoon te maken.

KLIMAATBEHEERSING

waarom en hoe

thermohygrometer

In de meeste gevallen heeft u te maken met werking van de vloer, om dit tot een minimum te beperken is het goed om voor een geschikt klimaat te zorgen. Met name bij houten vloeren kunnen er problemen optreden wanneer de luchtvochtigheid niet in orde is.

SCHOONLOOPMATTEN

alle soorten en maten

kokosmat

Een goede schoonloopmat zorgt ervoor dat uw vloer langer mee gaat. Voor elke vloer is het van groot belang om een schoonloopmat te plaatsen bij de ingang(en) van de woning. Kleine steentjes in de schoenzolen en in sommige gevallen natte voeten kunnen echte boosdoeners zijn voor uw vloer.

BESCHERMING

beter voorkomen dan genezen

vinyl vloer

Om uw vloer mooi te houden is het belangrijk om uw vloer te beschermen tegen krassen, deuken en slijtageplekken. Dit doet u door te kiezen voor de juiste bescherming. Voor alle vloeren geld dat meubels en met name stoelen moeten worden voorzien van bescherming.