Vinyl vloeren

comfortabel en makkelijk in onderhoud

Vinyl vloeren zijn mooi, gemakkelijk en comfortabel. Mooi dankzij de prachtige dessins en kleuren. Gemakkelijk dankzij het eenvoudige onderhoud. Comfortabel dankzij de veerkracht en de warme uitstraling.

vinyl vloer

MOGELIJKHEDEN

vinyl vloeren

In vinyl zijn de keuzemogelijkheden enorm. Uiteraard zijn er verschillende houtdessins te verkrijgen maar er zijn nog heel veel andere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld tegels. Betonlook vinyl is erg populair omdat hiermee de uitstraling van een gietvloer kan worden gegeven. Omdat het vinyl op een rol van 4 meter breed binnenkomt, onstaan er weinig naden. Daarnaast staat vinyl bekend om de prachtige patronen. Denk hierbij aan visgraat, hongaarse punt, geometrische vormen en nog veel meer! Vinyl kan volledig verlijmd worden of los gelegd worden, dit is afhankelijk van de ruimte. 

vinyl vloer
vinyl vloer
vinyl vloer
vinyl vloer
vinyl vloer

EIGENSCHAPPEN

vinyl vloeren

Naast dat vinyl gemakkelijk en comfortabel is zijn deze vloeren ook uitermate geschikt voor mensen met allergieën. Een vinyl vloer heeft geen naden en is volledig vlak waardoor deze vloer makkelijk schoon te houden is. Vinyl is een waterbestendig product wat het een ideale vloer maakt voor in het washok of juist in de keuken! Vinyl vloeren voelen zacht, warm en veerkrachtig aan. Dat zijn ze ook! Deuken van stoelpoten en naaldhakken zullen snel weer weg trekken door de veerkrachtigheid van vinyl.

vinyl vloer
vinyl vloer
vinyl vloer
vinyl vloer
vinyl vloer

VLOERVERWARMING

de combinatie met vinyl vloeren

Vinyl is van zichzelf al zacht en warm. Heeft u vloerverwarming? Geen probleem vinyl is vloerverwarming geschikt mits het volledig verlijmd wordt. Bij ons kunt u ook terecht voor het aanleggen van de vloerverwarming. Meer weten? Lees snel verder!

vinyl vloer
vinyl vloer
vinyl vloer
vinyl vloer
vinyl vloer

TRAPBEKLEDING

met vinyl

Trapbekleding met vinyl? Dit is mogelijk! Het geeft de trap een strakke en nieuwe uitstraling. Vinyl voelt heerlijk zacht aan en is ook nog is geluiddempend, ideaal dus voor op een trap. De keuze in kleur en dessin is enorm. Meer weten? Lees snel verder!