Kurk vloeren

heerlijk warm en duurzaam

Kurk is één van de meest duurzame producten die u kunt vinden. Kurk is heerlijk warm aan de voeten en enorm geluiddempend. Wij bieden een ruim assortiment aan in kurk en pvc kurk vloeren. Deze producten zijn afkomstig van Wicanders een van de grootste leveranciers op gebied van kurk.

kurk vloer

MOGELIJKHEDEN

kurk vloeren

Wij hebben een kurk serie waarbij er gebruik wordt gemaakt van een click systeem. Deze vloeren zijn kant en klaar en hoeven dus niet meer afgewerkt te worden. Deze vloeren hebben wij in verschillende kleuren en structuren. Naast de ”echte” kurk vloeren hebben wij ook een ruim aanbod in de pvc kurk vloeren. Hierbij heeft u de eigenschappen van kurk met de uitstraling van pvc. Deze producten hebben een top laag van pvc waardoor de top laag weer de voordelen van pvc met zich mee brengen.

kurk vloer
kurk vloer
kurk vloer
kurk vloer

EIGENSCHAPPEN

kurk vloeren

Kurk staat vooral bekend omdat het warm aanvoelt, geluiddempend is, isolerend werkt en makkelijk is in onderhoud. Onze vloeren zijn vrij van schadelijke ftalaten en bezitten de certificaten voor binnenlucht kwaliteit zoals Greenguard en A+. Dit maakt het een ideaal product voor mensen met bijvoorbeeld astma. Kurk afval wordt tijdens de productie 100% hergebruikt. Daarnaast wordt het kurk poeder dat vrij komt verbrandt als biomassa, deze biomassa wordt weer gebruikt als duurzame energie. Dit alles maakt kurk tot een van de beste producten op gebied van milieu vriendelijkheid.

kurk vloer
kurk vloer
kurk vloer
kurk vloer

VLOERVERWARMING

de combinatie met kurk vloeren

Kurk is van zichzelf al zacht en warm. Heeft u vloerverwarming? Geen probleem kurk is vloerverwarming geschikt. Bij ons kunt u ook terecht voor het aanleggen van de vloerverwarming. Meer weten? Lees snel verder!