Kurk vloeren - heerlijk warm en duurzaam!

De kurk vloeren zijn een van de meest duurzame producten die u kunt vinden. Kurk is heerlijk warm aan de voeten en enorm geluiddempend. Wij bieden een ruim assortiment aan in kurk vloeren en pvc kurk vloeren. Deze producten zijn afkomstig van Wicanders een van de grootste leveranciers op gebied van kurk.

Kurk mogelijkheden

Wij hebben een kurk serie waarbij er gebruik wordt gemaakt van een click systeem. Deze kurk vloeren zijn kant en klaar en hoeven dus niet meer afgewerkt te worden. Deze kurk vloeren hebben wij in verschillende kleuren en structuren. Naast de ”echte” kurk vloeren hebben wij ook een ruim aanbod in de pvc kurk vloeren. Hierbij heeft u de eigenschappen van kurk met de uitstraling van pvc. Deze producten hebben een top laag van pvc waardoor de top laag weer de voordelen van pvc met zich mee brengt.

kurk-moonlight
kurk-ambition
kurk-timide

Eigenschappen kurk

Kurk vloeren staan vooral bekend omdat ze warm aanvoelen, geluiddempend zijn, isolerend en makkelijk in onderhoud. Onze kurk vloeren zijn vrij van schadelijke ftalaten en bezitten de certificaten voor binnenlucht kwaliteit zoals Greenguard en A+. Dit maakt het een ideaal product voor mensen met bijvoorbeeld astma. Kurk afval wordt tijdens de productie 100% hergebruikt. Daarnaast wordt het kurk poeder dat vrij komt verbrandt als biomassa, deze biomassa wordt weer gebruikt als duurzame energie. Dit alles maakt kurk tot een van de beste producten op gebied van milieu vriendelijkheid.

kurk-charm
kurk-desire
kurk-champagne

Meer weten over kurk vloeren? Vul ons contactformulier in en wij helpen u graag verder!

Start typing and press Enter to search