TRAPBEKLEDING MET PVC

geef je trap een geheel nieuwe look

Pvc is enorm sterk, makkelijk in onderhoud en duurzaam. Dit maakt het dat pvc uitermate geschikt is voor een trapbekleding. Door de structuur is pvc niet glad en daarnaast wordt het afgewerkt met een profiel, dit gaat glij gevaar op de trap tegen.

pvc trap

MOGELIJKHEDEN TRAPBEKLEDING MET PVC

welke keuzes zijn er

De mogelijkheden in kleur en dessin zijn enorm bij een pvc trapbekleding. Zo kan er gekozen worden voor een houtstructuur die aan sluit bij de vloer of juist een betonlook om een industriële look te geven. Wij leveren de trap altijd af met een trapneus profiel dit geeft de trap een strakke uitstraling. De trapneus profielen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren zoals zwart, RVS of zilver. De pvc stroken worden altijd volledig verlijmt. Dit maakt het van belang dat de trap glad is om doortekening van oneffenheden te voorkomen. Het leuke van een pvc traprenovatie is dat u dezelfde kleur ook als pvc vloer kunt leggen!

trapbekleding
Trapbekleding met pvc
Trapbekleding
pvc trap
Trapbekleding met pvc betonlook

EIGENSCHAPPEN TRAPBEKLEDING MET PVC

de voor- en nadelen

Pvc is onderhoudsvriendelijk, slijtvast en in heel veel kleuren verkrijgbaar. Het grootste voordeel van een trapbekleding met pvc is dat de trap wordt afgewerkt met een profiel. Dit geeft een moderne strakke uitstraling maar zorgt ook voor antislip. Een ideale bekleding voor een gezin met kinderen. Het nadeel van deze trapbekleding is dat de zijkanten niet meegenomen kunnen worden en dat verlichting niet mogelijk is.

Trapbekleding met pvc
trap met pvc
Trapbekleding met pvc lichte eik
89dde78d-7942-44a4-8492-29f82dd841cc

BINNEN ÉÉN DAG GEMONTEERD

DIRECT EEN OFFERTE

GESPECIALISEERD IN TRAPRENOVATIES

PASSEND ADVIES EN SERVICE

HOGE KWALITEIT