PVC vloeren

geschikt voor alle woningen

De pvc vloeren zien we steeds meer in woningen terug komen. Doordat het in zowel een lijm als een click versie kan worden besteld is het voor elke situatie een geschikt product.

pvc vloer

MOGELIJKHEDEN

pvc vloeren

Pvc stroken en tegels zijn leverbaar in een lijm versie en een click versie. De keuze in kleur en structuur is enorm. Daarnaast kan er gekozen worden voor een smalle plank of juist een brede plank, een korte plank of juist een lange plank. Naast de talloze houtstructuren zijn er nu ook stroken met een betonlook uitstraling ideaal om bijvoorbeeld uw trap mee te bekleden. 

 

De trend op gebied van vloeren is visgraat. De keuze in pvc visgraat is enorm ruim. Er zijn zowel kleine als grote formaten te verkrijgen. Tip: Geef je visgraat vloer een klassieke uitstraling door gebruik te maken van een band met bies!

pvc vloer
pvc-first-choice-brazilie
pvc vloer

EIGENSCHAPPEN

pvc vloeren

Pvc vloeren zijn onderhoudsarm, geluiddempend, waterbestendig en zijn leverbaar in enorm veel uitvoeringen. Doordat de vloeren uitstekend tegen water kunnen is het ook mogelijk pvc in de badkamer te leggen. Dit voelt een stuk warmer aan de voeten ten opzichte van tegels en is vaak ook nog goedkoper. De kwaliteit van pvc vloeren wordt bepaald door de toplaag. Laat je daarom altijd adviseren over welke toplaag bij jou nodig is. 

pvc tegel vloer

VLOERVERWARMING

de combinatie met pvc vloeren

De verlijm versie van pvc is een van de beste vloeren om in combinatie met vloerverwarming te gebruiken. Doordat deze vloeren enorm dun zijn kan de warmte er gemakkelijk door heen komen en is de ruimte dus lekker snel opgewarmd. Bij ons kunt u ook terecht voor het plaatsen van vloerverwarming. Meer weten? Lees snel verder!

89dde78d-7942-44a4-8492-29f82dd841cc

TRAPBEKLEDING

met pvc

U kunt er voor kiezen het pvc van uw vloer door te laten lopen op de trap. U kunt natuurlijk ook voor iets totaal anders gaan zoals bijvoorbeeld een mooie pvc betonlook op de trap. De keuze in kleur en structuur voor traprenovatie met pvc is enorm. Meer weten? Lees snel verder!