TRAPRENOVATIE MET HOUT

geef je trap een geheel nieuwe look

Laat u trap bekleden met houten overzet treden en haal de natuur in huis. Met hout kunt uw trap helemaal naar wens maken. Bent u na een aantal jaar op uw trap uitgekeken? Dan kunt u hem weer een nieuwe kleur geven!

MOGELIJKHEDEN

traprenovatie met hout

De mogelijkheden in kleur zijn enorm bij een houten traprenovatie. Door middel van olie kan de kleur van de trap helemaal naar wens gemaakt worden. Zo kan de trap een bijpassende kleur krijgen die aansluit bij de vloer. De wangen (zijkanten) kunnen ook mee bekleed worden. Zo kunt u de trap een geheel nieuwe look geven. Bent u de kleur na een paar jaar zat? Dan kunt u de trap schuren en weer een nieuwe kleur geven!

eiken houten vloer
eiken houten vloer
eiken houten vloer
eiken houten vloer

EIGENSCHAPPEN

de voor- en nadelen

Een trap renovatie met hout is natuurlijk, duurzaam en geeft een geheel nieuwe uitstraling aan de trap. Een groot voordeel van een traprenovatie met hout is dat er veel mogelijk is. Zijkanten kunnen bekleed worden en er kan ook eventueel led-verlichting worden aangebracht. Het grootste voordeel is dat oude trappen zonder problemen bekleed kunnen worden. De opties in kleur zijn enorm. Natuurlijk zijn er ook nadelen zo vereist een traprenovatie met hout onderhoud en is het vatbaar voor vlekken.  

eiken houten vloer
eiken houten vloer
eiken houten vloer
eiken houten vloer

BINNEN ÉÉN DAG GEMONTEERD

DIRECT EEN OFFERTE

GESPECIALISEERD IN TRAPRENOVATIES

PASSEND ADVIES EN SERVICE

HOGE KWALITEIT