TRAPRENOVATIE MET HOUT

geef je trap een geheel nieuwe look

Een traprenovatie met hout geeft een geheel nieuwe uitstraling aan uw trap. Met hout kunt uw trap helemaal naar wens maken. Bent u na een aantal jaar op uw trap uitgekeken? Dan kunt u hem weer een nieuwe kleur geven!

MOGELIJKHEDEN TRAPRENOVATIE MET HOUT

welke keuzes zijn er

De mogelijkheden in kleur zijn enorm bij een trap met hout. Door middel van olie kan de kleur van de trap helemaal naar wens gemaakt worden. Zo kan de trap een bijpassende kleur krijgen die aansluit bij de vloer. Zo kunt u de trap een geheel nieuwe look geven. Bent u de kleur na een paar jaar zat? Dan kunt u de trap schuren en weer een nieuwe kleur geven! Daarnaast is er ook keuze in juist veel noesten of helemaal geen noesten. Het is mogelijk de stootborden in bijpassende kleur te nemen of juist in een witte kleur. Heeft u een open trap dan kunnen wij deze rondom bekleden. 

eiken houten vloer
eiken houten vloer
eiken houten vloer
eiken houten vloer

EIGENSCHAPPEN TRAPRENOVATIE MET HOUT

de voor- en nadelen

Een trap met hout is natuurlijk, duurzaam en geeft een geheel nieuwe uitstraling aan de trap. Een groot voordeel van een trap met hout is dat er veel mogelijk is in afwerking. Daarnaast kan er eventueel ledverlichting worden aangebracht. Het grootste voordeel is dat oude trappen zonder problemen bekleed kunnen worden. De opties in kleur zijn enorm. Elke olie kan namelijk op de trap worden aangebracht. Natuurlijk zijn er ook nadelen zo vereist een traprenovatie met hout onderhoud en is het vatbaar voor bijvoorbeeld water vlekken. Het is ook mogelijk de trap af te lakken om het zo beter te beschermen tegen bijvoorbeeld water of andere vloeistoffen.

traprenovatie met hout
traprenovatie met hout
traprenovatie met hout
traprenovatie met hout

BINNEN ÉÉN DAG GEMONTEERD

DIRECT EEN OFFERTE

GESPECIALISEERD IN TRAPRENOVATIES

PASSEND ADVIES EN SERVICE

HOGE KWALITEIT