Laminaat vloeren

bijna echt en lekker makkelijk

Laminaat is tegenwoordig bijna niet meer van echt te onderscheiden. Door de lange planken, matte uitstraling en variatie in patronen is het bijna een echte houten vloer. Laminaat is betaalbaar en gemakkelijk zelf te leggen!

laminaat visgraat vloer

MOGELIJKHEDEN

laminaat vloeren

Naast de bekende houtstructuur is laminaat ook verkrijgbaar in tegels. Deze zijn er in verschillende kleuren en formaten. Laminaat is nu ook in hongaarse punt en visgraat leverbaar. In onze showroom vind u voorbeelden hiervan.

 

Waterbestendig laminaat dat kan toch helemaal niet? Bij ons wel! In de showroom hebben wij een serie met laminaat dat volledig water dicht is. Ideaal voor in de keuken of in de hal. 

EGGER PRO Laminat
Laminaat Gelasta Noblesse - 4660
laminaat visgraat vloer
Laminaat Gelasta Noblesse - 4661
EGGER PRO Laminat; Aqua plus; aquaplus

EIGENSCHAPPEN

laminaat vloeren

Laminaat kenmerkt zich door een hoog klik-geluid wanneer u hierover heen loopt. Neem een goede geluiddempende ondervloer en dit hoge geluid wordt gedempt. Uiteraard speelt de kwaliteit van laminaat ook mee. Bij ons vindt u laminaat dat geschikt is voor zwaar huishoudelijk gebruik of hoger. Daarnaast hebben wij ook een budget serie wat uitermate geschikt is voor een slaapkamer of een zolder!

laminaat visgraat vloer
Laminaat Gelasta Elegance-3044
laminaat visgraat vloer
EGGER HOME Laminate flooring
laminaat visgraat vloer

VLOERVERWARMING

de combinatie met laminaat vloeren

Alle laminaat vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. Om het product vloer verwarming geschikt te maken is er wel een speciale ondervloer vereist. Bij ons kunt u ook terecht voor het aanleggen van de vloerverwarming. Meer weten? Lees snel verder!

Laminaat Gelasta Elegance-3044
laminaat visgraat vloer
EGGER PRO Laminat; Aqua plus; aquaplus
landhuis laminaat vloer
Traprenovatie laminaat led

TRAPRENOVATIE

met laminaat

Laminaat kan ook toegepast worden op uw trap. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van overzet treden. De keuze in kleur en dessin is groot in traprenovaties met laminaat. Zo kunt u voor een houtlook kiezen maar is er ook keuze in betonlook laminaat.