TRAPBEKLEDING MET VINYL

geef je trap een geheel nieuwe look

Op zoek naar warme en zachte trapbekleding? Dan is traprenovatie met vinyl een perfecte keuze. Naast dat her heerlijk aan voelt is het ook nog geluiddempend!

Trapbekleding met vinyl

MOGELIJKHEDEN

trapbekleding met vinyl

De keuze mogelijkheden in kleur en structuur zijn bij vinyl groot. De trap bekleden met vinyl lijkt veel op de trapbekleding met pvc. De trap moet volledig glad zijn om doortekeningen van oneffenheden te voorkomen. Daarnaast is het niet mogelijk de wangen (zijkanten) mee te bekleden. De trap wordt netjes afgewerkt met een trapneus profiel. Vinyl voelt zacht en warm aan wat het een ideaal product maakt voor op de trap! Daarnaast is een trapbekleding met vinyl qua kosten aan de lage kant.

Vinyl betonlook
Vinyl betonlook
Vinyl betonlook
Vinyl betonlook
Trapbekleding met vinyl betonlook donker

EIGENSCHAPPEN

de voor- en nadelen

Een trapbekleding met vinyl is warm, zacht en comfortabel. De grootste voordelen van een trapbekleding met vinyl is de geluiddemping, onderhoudsvriendelijk en de afwerking met profielen wat antislip biedt. Ideaal dus voor gezinnen met kinderen. Het nadeel is dat vinyl alleen maar in betonlook verkrijgbaar is en zijkanten niet bekleed kunnen worden. Daarentegen is het wel een budgetvriendelijke trapbekleding! 

Vinyl betonlook
Vinyl betonlook
Vinyl betonlook
Vinyl betonlook

BINNEN ÉÉN DAG GEMONTEERD

DIRECT EEN OFFERTE

GESPECIALISEERD IN TRAPRENOVATIES

PASSEND ADVIES EN SERVICE

HOGE KWALITEIT