Bescherming

beter voorkomen dan genezen

WAAROM EN WANNEER?

bescherm uw vloer

Om uw vloer mooi te houden is het belangrijk om uw vloer te beschermen tegen krassen, deuken en slijtageplekken. Dit doet u door te kiezen voor de juiste bescherming. Voor alle vloeren geld dat meubels en met name stoelen moeten worden voorzien van bescherming.

Meubelstukken kunt u voorzien van vilt dat u op maat kunt knippen. Stoelpoten kunt u voorzien van viltdopjes bijvoorbeeld met schroef zodat deze stevig zitten en niet snel loslaten. Het vilt regelmatig schoonmaken zodat het goed zijn werk kan blijven doen.

Zowel de viltstroken als de viltdopjes met schroef hebben wij op voorraad in onze showroom.

vinyl vloer
viltstrip
jutter-1

KANTOOR MEUBELS

waar moet ik op letten

Bureaustoelen kunnen voor veel krassen en beschadigingen zorgen. Voorkom dit door de volgende maatregelingen te nemen. Zorg voor de juiste wieltjes, op een harde vloer gebruikt u zachte wieltjes (los verkrijgbaar). Wanneer een bureaustoel zeer regelmatig gebruikt wordt, kunt u ook kiezen voor een bureaustoelmat. Dit is een doorzichtige kunstof mat die u onder de bureaustoel plaatst. Er zijn matten voor gladde vloeren en voor tapijt.

Laminaat Gelasta Classic 7 mm 2960
Bescherm mat
Laminaat Gelasta Noblesse - 4661

SCRATCH NO MORE

het beste merk

Wellicht heeft u een meubelstuk waar bovenstaande oplossingen niet voldoende voor zijn. Bijvoorbeeld een stoel met buisframe, metalen holle poten of een piano op wieltjes. Ook hiervoor hebben wij oplossingen. Daarnaast zullen deze producten beter beschermen en langer mee gaan dan bijvoorbeeld vilt. Scratch no more heeft meubelbeschermers met haartjes. Op het moment dat er steentjes of zand op de vloer liggen zal het normale vilt hier overheen schuren. Doordat er bij scratch no more haartjes zitten zullen de steentjes of het zand niet over de vloer heen schuren. 

Scratch no more is altijd goed om te gebruiken. Bij gevoelige vloeren zoals hout, gietvloeren en betonciré is het echt een aanrader geen standaard vilt te gebruiken maar te kiezen voor scratch no more. 

F026 Gingerbread_RGB_LR
scratchnomore
EGGER PRO Laminat