JA, ik ontvang graag een offerte!

Wil je graag een beeld krijgen van wat de kosten ongeveer zullen zijn? Vul hieronder het formulier in en wij sturen zo snel mogelijk een offerte. Heb je nog andere wensen zoals bijvoorbeeld een stukje aanhelen laat het ons weten, wij nemen dit dan gelijk mee in de offerte! 

YES! EEN NIEUWE UITSTRALING

laat ons weten waar je een offerte voor wilt

Laat dit veld blanco

HOE WIJ TE WERK GAAN

en wat je kan verwachten

Stap 1

Op de koffie in onze showroom

Parket schuren is om de 15 á 20 jaar nodig. Het is daarom van belang dat je de juiste keuze maakt in afwerking en kleur. We zullen in het eerste gesprek met jou doornemen wat jou wensen en eisen zijn. Op basis daarvan kunnen wij bepalen welke afwerking het beste in jouw situatie past. 

Stap 2

SAMEN STALEN BEKIJKEN

Nu we weten welke afwerking geschikt is, is het tijd om te kijken welke kleuren jij mooi vindt. In onze showroom van 500m2 hebben wij tallozen stalen van allerlei soorten kleuren. Zit jou kleur er niet bij? Dan gaan we samen met jou monster staaltjes maken, net zo lang tot we de juiste kleur hebben. Het is altijd aan te raden wat verschillende stalen te lenen. Zo kun je de stalen ook even in jou eigen licht bekijken. Heb je nog een stukje van de vloer? Neem hem mee en dan brengen wij de kleur op jouw vloer aan!

Stap 3

OFFERTE UITWERKEN

We weten nu welke afwerking en kleur het moet gaan worden, de volgende stap is het opstellen van een offerte. We zullen ook bespreken of er nog andere wensen zijn zoals bijvoorbeeld plinten of profielen. We nemen graag zoveel mogelijk alvast mee op de offerte zodat de offerte na inmeten niet enorm kan tegen vallen. Twijfel je nog tussen verschillende afwerkingen? Dan kunnen wij eventueel ook meerdere offertes uitbrengen zodat het makkelijker te vergelijken is. 

Stap 4

DE PLANNING DOORNEMEN

Natuurlijk is het ook van belang dat we samen een goede planning maken. De ruimte moet helemaal leeg zijn en ook hebben we altijd te maken met een droogtijd. Wij kunnen van te voren aangeven hoelang we bezig zijn, wel zo makkelijk!

Stap 5

WIJ KOMEN OP BEZOEK BIJ JOU

Nu het duidelijk is welke afwerking het moet worden, wat de kosten zijn en wat de planning is zijn we klaar voor de volgende stap het opstellen van een definitieve offerte. Wij komen bij jou langs om alles even na te meten. We zullen de vloer bekijken en eventuele bijzonderheden met jou bespreken. Wellicht heb je zelf ook nog vragen over hoe wij bepaalde dingen afwerken. We kunnen dan ter plekke bedenken en laten zien hoe we dit kunnen doen. Doordat wij veel tijd en aandacht in onze vloer inspecties stoppen kunnen we jou zo goed mogelijk voorbereiden hierdoor weet je vooraf al precies hoe wij te werk zullen gaan en wat je kan verwachten. 

Stap 6

DEFINITIEVE OFFERTE 

We hebben nu alles besproken en in kaart gebracht. We zullen na aanleiding van de inspectie een definitieve offerte opstellen. Wij zullen de offerte zo specifiek mogelijk maken waardoor het vrijwel nooit voorkomt dat wij achteraf meer werk rekenen. Blijkt achteraf dat wij te veel hebben gerekend dan brengen wij dit in mindering. Mochten wij tijdens het uitvoeren toch ergens tegen aanlopen dan zullen we dit altijd eerst met jou overleggen voor wij wat gaan uitvoeren. 

Stap 7

YEAH!! EEN NIEUWE UITSTRALING

Het is eindelijk zo ver wij komen jouw vloer een nieuwe uitstraling geven! Voor wij starten zal de parketteur eerst nog even met jou alles doorlopen zodat niemand voor verassingen komt te staan. Na afloop moet de vloer nog even drogen, als de vloer droog is loop dan even de vloer na. Zijn we ergens iets vergeten? Dan komen we dit zo snel mogelijk oplossen!

WAT ANDERE KLANTEN ZEGGEN

en wat je kan verwachten

Een prachtige betonvloer look laten leggen en ik moet zeggen het is werkelijk superstrak. Je wordt er zeer vriendelijk geholpen echt een aanrader top.
Ron Berendsen
Bij ons is een nieuwe laminaatvloer gelegd + een droogloopmat in onze voorhal. De vloer ligt er erg mooi in en is netjes afgewerkt rondom ons kookeiland.
Luuk Sloot
Prettige benadering en hulp in de winkel. vlot ingepland en het leggen van de vloer is netjes gedaan. Bevalt ons goed.
Peter Lugten
Vloer en traprenovatie van 2 trappen laten doen door Multi Vloer. Prachtige kwaliteit vloer, zeer vakkundig gelegd en precies op schema opgeleverd ondanks dat ze door omstandigheden niet met 3 personen maar met 2 personen de klus konden doen. Trappen ook zeer netjes gedaan. Absolute aanrader, ook in prijs.
David Reukers
Super blij met onze nieuwe vloer. Van ontvangst hulp bij uitzoeken tot oplevering nieuwe vloer TOP.👍👍
Debby Thomassen
Multivloer Doetinchem is top! Ruime keuze, alles heel goede kwaliteit, nemen echt de tijd voor je en het leggen is perfect gedaan! 👌 En ze blijven terugkomen tot alles helemaal naar wens is. Aanrader!
Sophie