JA, ik ontvang graag een offerte!

Wil je graag een beeld krijgen van wat de kosten ongeveer zullen zijn? Vul hieronder het formulier in en wij sturen zo snel mogelijk een offerte voor een traprenovatie. Heb je nog andere wensen zoals bijvoorbeeld een stukje overloop mee bekleden, zijkanten bekleden of led-verlichting laat het dan gerust weten, wij nemen dit dan gelijk mee in de offerte! We kunnen een offerte voor traprenovaties maken met de volgende materialen: Traprenovatie met laminaat, traprenovatie met hout, trapbekleding met pvc, trapbekleding met vinyl en een trapbekleding met tapijt.

YES! EEN NIEUWE TRAP

laat ons weten waar je een offerte voor wilt

Laat dit veld blanco

HOE WIJ TE WERK GAAN

en wat je kan verwachten

Stap 1

Op de koffie in onze showroom

Een traprenovatie is geen aankoop die je elke dag doet. Het is daarom belangrijk dat je de tijd neemt om de juiste traprenovatie te kiezen. Wij zullen tijdens het eerste gesprek met jou bespreken wat de huidige situatie is. Op basis daarvan adviseren wij welke materialen geschikt zijn. We horen graag wat jou wensen en eisen zijn zodat we traprenovaties kunnen selecteren die het beste bij jou situatie passen.

Stap 2

SAMEN STALEN BEKIJKEN

Nu we weten welke materialen geschikt zijn is het tijd om te kijken welke vloeren jij mooi vindt. In onze showroom van 500m2 hebben wij tallozen stalen van alle soorten materialen. Het is altijd aan te raden wat verschillende stalen te lenen. Zo kun je de stalen ook even bij de vloeren houden en in je eigen licht!

Stap 3

OFFERTE UITWERKEN

We weten nu ongeveer traprenovatie het moet gaan worden, de volgende stap is het opstellen van een offerte. Aan de hand van het aantal treden kunnen wij zo nauwkeurig mogelijk een offerte opstellen. We zullen ook bespreken of er nog andere wensen zijn zoals bijvoorbeeld de zijkanten meenemen of led-verlichting. We nemen graag zoveel mogelijk alvast mee op de offerte zodat de offerte na inmeten niet enorm kan tegen vallen. Twijfel je nog tussen verschillende traprenovaties? Dan kunnen wij eventueel ook meerdere offertes uitbrengen zodat het makkelijker te vergelijken is. 

Stap 4

DE PLANNING DOORNEMEN

Natuurlijk is het ook van belang dat we samen een goede planning maken. Wellicht heb je eerst nog wat tijd nodig om de oude bekleding eraf te halen of de zijkanten te schilderen. In bijna alle gevallen zijn wij binnen een dag klaar met de traprenovatie. Indien we wat langer bezig zijn zorgen we dat de trap in de avond wel gewoon gebruikt kan worden. Wel zo makkelijk! 

Stap 5

WIJ KOMEN OP BEZOEK BIJ JOU

Nu het duidelijk is welke traprenovatie het moet worden, wat de kosten zijn en wat de planning is zijn we klaar voor de volgende stap het opstellen van een definitieve offerte. Wij komen bij jou langs om alles even na te meten. We zullen de ondergrond/trap bekijken en eventuele bijzonderheden met jou bespreken. Wellicht heb je zelf ook nog vragen over hoe wij bepaalde dingen afwerken. We kunnen dan ter plekke bedenken en laten zien hoe we dit kunnen doen. Doordat wij veel tijd en aandacht in onze vloer inspecties stoppen kunnen we jou zo goed mogelijk voorbereiden hierdoor weet je vooraf al precies hoe wij te werk zullen gaan en wat je kan verwachten. 

Stap 6

DEFINITIEVE OFFERTE 

We hebben nu alles besproken en in kaart gebracht. We zullen na aanleiding van de inspectie een definitieve offerte opstellen. Wij zullen de offerte zo specifiek mogelijk maken waardoor het vrijwel nooit voorkomt dat wij achteraf meer werk rekenen. Blijkt achteraf dat wij te veel hebben gerekend dan brengen wij dit in mindering. Mochten wij tijdens het uitvoeren toch ergens tegen aanlopen dan zullen we dit altijd eerst met jou overleggen voor wij wat gaan uitvoeren. 

Stap 7

YEAH!! EEN NIEUWE TRAP

Het is eindelijk zo ver wij komen jouw trap een nieuwe uitstraling geven! Voor wij starten zullen de monteurs eerst nog even met jou alles doorlopen zodat niemand voor verassingen komt te staan. Alle traprenovaties worden door ons eigen team gemonteerd dit maakt de communicatie een stuk makkelijker. De jongens zullen natuurlijk de trap met veel zorg renoveren. Na afloop raden we aan samen even de trap te bekijken zodat we zeker weten dat alles naar wens is. Zijn we ergens iets vergeten? Dan kunnen we dit direct oplossen!

WAT ANDERE KLANTEN ZEGGEN

en wat je kan verwachten

Een prachtige betonvloer look laten leggen en ik moet zeggen het is werkelijk superstrak. Je wordt er zeer vriendelijk geholpen echt een aanrader top.
Ron Berendsen
Bij ons is een nieuwe laminaatvloer gelegd + een droogloopmat in onze voorhal. De vloer ligt er erg mooi in en is netjes afgewerkt rondom ons kookeiland.
Luuk Sloot
Prettige benadering en hulp in de winkel. vlot ingepland en het leggen van de vloer is netjes gedaan. Bevalt ons goed.
Peter Lugten
Vloer en traprenovatie van 2 trappen laten doen door Multi Vloer. Prachtige kwaliteit vloer, zeer vakkundig gelegd en precies op schema opgeleverd ondanks dat ze door omstandigheden niet met 3 personen maar met 2 personen de klus konden doen. Trappen ook zeer netjes gedaan. Absolute aanrader, ook in prijs.
David Reukers
Super blij met onze nieuwe vloer. Van ontvangst hulp bij uitzoeken tot oplevering nieuwe vloer TOP.👍👍
Debby Thomassen
Multivloer Doetinchem is top! Ruime keuze, alles heel goede kwaliteit, nemen echt de tijd voor je en het leggen is perfect gedaan! 👌 En ze blijven terugkomen tot alles helemaal naar wens is. Aanrader!
Sophie