JA, ik ontvang graag een offerte!

Wil je graag een beeld krijgen van wat de kosten ongeveer zullen zijn? Vul hieronder het formulier in en wij sturen zo snel mogelijk een offerte. Heb je nog andere wensen zoals bijvoorbeeld vloerverwarming of plinten laat het dan gerust weten, wij nemen dit dan gelijk mee in de offerte! 

YES! EEN NIEUWE VLOER

laat ons weten waar je een offerte voor wilt

Laat dit veld blanco

HOE WIJ TE WERK GAAN

en wat je kan verwachten

Stap 1

Op de koffie in onze showroom

Een vloer is geen aankoop die je elke dag doet. Het is daarom belangrijk dat je de tijd neemt om de juiste vloer te kiezen. Wij zullen tijdens het eerste gesprek met jou bespreken wat de huidige situatie is. Op basis daarvan adviseren wij welke vloeren geschikt zijn. We horen graag wat jou wensen en eisen zijn zodat we vloeren kunnen selecteren die het beste bij jou situatie passen.

Stap 2

SAMEN STALEN BEKIJKEN

Nu we weten welke vloeren geschikt zijn is het tijd om te kijken welke vloeren jij mooi vindt. In onze showroom van 500m2 hebben wij tallozen stalen van alle soorten vloeren. Het is altijd aan te raden wat verschillende stalen te lenen. Zo kun je de vloeren ook even bij de meubels houden en in je eigen licht!

Stap 3

OFFERTE UITWERKEN

We weten nu ongeveer welke vloer het moet gaan worden, de volgende stap is het opstellen van een offerte. Aan de hand van een plattegrond of maten kunnen wij zo nauwkeurig mogelijk een offerte opstellen. We zullen ook bespreken of er nog andere producten nodig zijn zoals plinten, een schoonloopmat of eventuele profielen. We nemen graag zoveel mogelijk alvast mee op de offerte zodat de offerte na inmeten niet enorm kan tegen vallen. Twijfel je nog tussen verschillende vloeren? Dan kunnen wij eventueel ook meerdere offertes uitbrengen zodat het makkelijker te vergelijken is. 

Stap 4

DE PLANNING DOORNEMEN

Natuurlijk is het ook van belang dat we samen een goede planning maken. Heeft u een nieuwbouw huis en is het nog niet duidelijk wanneer precies de oplevering is? Geen probleem wij reserveren alvast wat in de planning zodat we hier rekening mee kunnen houden! Zolang we elkaar op de hoogte houden komt dit altijd goed. Gaat u verbouwen en wilt u zo snel mogelijk weer in de woning? Wij kunnen hier rekening mee houden door een groter team in te plannen zodat we sneller klaar zijn. Eventueel vrijblijvend wat reserveren in de planning is bij ons altijd mogelijk!

Stap 5

WIJ KOMEN OP BEZOEK BIJ JOU

Nu het duidelijk is welke vloer het moet worden, wat de kosten zijn en wat de planning is zijn we klaar voor de volgende stap het opstellen van een definitieve offerte. Wij komen bij jou langs om alles even na te meten. We zullen de ondergrond bekijken en eventuele bijzonderheden met jou bespreken. Wellicht heb je zelf ook nog vragen over hoe wij bepaalde dingen afwerken. We kunnen dan ter plekke bedenken en laten zien hoe we dit kunnen doen. Kies je voor bijvoorbeeld een vinyl vloer dan zullen wij ter plekke bespreken hoe we dit het beste kunnen leggen zodat we weinig snijverlies hebben en waar eventuele naden zullen komen. Doordat wij veel tijd en aandacht in onze vloer inspecties stoppen kunnen we jou zo goed mogelijk voorbereiden hierdoor weet je vooraf al precies hoe wij te werk zullen gaan en wat je kan verwachten. 

Stap 6

DEFINITIEVE OFFERTE 

We hebben nu alles besproken en in kaart gebracht. We zullen na aanleiding van de vloer inspectie een definitieve offerte opstellen. Wij zullen de offerte zo specifiek mogelijk maken waardoor het vrijwel nooit voorkomt dat wij achteraf meer werk rekenen. Blijkt achteraf dat wij te veel hebben gerekend dan brengen wij dit in mindering. Mochten wij tijdens het uitvoeren toch ergens tegen aanlopen dan zullen we dit altijd eerst met jou overleggen voor wij wat gaan uitvoeren. 

Stap 7

YEAH!! EEN NIEUWE VLOER

Het is eindelijk zo ver wij komen jouw nieuwe vloer plaatsen! Voor wij starten zullen de leggers eerst nog even met jou alles doorlopen zodat niemand voor verassingen komt te staan. Bijna alle vloeren worden door ons eigen team gelegd dit maakt de communicatie een stuk makkelijker. De jongens zullen natuurlijk de vloer met veel zorg plaatsen. Na afloop raden we aan samen even een rondje door het huis te lopen om te kijken of alles naar wens is. Zijn we ergens iets vergeten? Dan kunnen we dit direct oplossen!

WAT ANDERE KLANTEN ZEGGEN

en wat je kan verwachten

Een prachtige betonvloer look laten leggen en ik moet zeggen het is werkelijk superstrak. Je wordt er zeer vriendelijk geholpen echt een aanrader top.
Ron Berendsen
Bij ons is een nieuwe laminaatvloer gelegd + een droogloopmat in onze voorhal. De vloer ligt er erg mooi in en is netjes afgewerkt rondom ons kookeiland.
Luuk Sloot
Prettige benadering en hulp in de winkel. vlot ingepland en het leggen van de vloer is netjes gedaan. Bevalt ons goed.
Peter Lugten
Vloer en traprenovatie van 2 trappen laten doen door Multi Vloer. Prachtige kwaliteit vloer, zeer vakkundig gelegd en precies op schema opgeleverd ondanks dat ze door omstandigheden niet met 3 personen maar met 2 personen de klus konden doen. Trappen ook zeer netjes gedaan. Absolute aanrader, ook in prijs.
David Reukers
Super blij met onze nieuwe vloer. Van ontvangst hulp bij uitzoeken tot oplevering nieuwe vloer TOP.👍👍
Debby Thomassen
Multivloer Doetinchem is top! Ruime keuze, alles heel goede kwaliteit, nemen echt de tijd voor je en het leggen is perfect gedaan! 👌 En ze blijven terugkomen tot alles helemaal naar wens is. Aanrader!
Sophie