JA, ik ontvang graag een offerte!

Wil je graag een beeld krijgen van wat de kosten ongeveer zullen zijn? Vul hieronder het formulier in en wij sturen zo snel mogelijk een offerte. Heb je nog andere wensen zoals bijvoorbeeld een vloer of het verwijderen van een huidige vloer laat het dan gerust weten, wij nemen dit dan gelijk mee in de offerte! 

YES! DOE MIJ MAAR VLOERVERWARMING

laat ons weten waar je een offerte voor wilt

Laat dit veld blanco

HOE WIJ TE WERK GAAN

en wat je kan verwachten

Stap 1

Op de koffie in onze showroom

Wij zullen tijdens het eerste gesprek met jou bespreken wat de huidige situatie is. Op basis daarvan adviseren wij welke systemen geschikt zijn. Daarnaast zullen we ook doornemen wat er standaard wordt geleverd/gemonteerd, wat extra’s opties zijn en wat wij van jou nodig hebben aan informatie.

Stap 2

OFFERTE UITWERKEN

We weten nu welk vloerverwarming systeem het moet worden, de volgende stap is het opstellen van een offerte. We zullen ook bespreken of er nog andere wensen zijn zoals bijvoorbeeld de vloer. We nemen graag zoveel mogelijk alvast mee op de offerte zodat de offerte na inmeten niet enorm kan tegen vallen. Twijfel je nog waar er vloerverwarming moet komen? Dan kunnen wij eventueel ook meerdere offertes uitbrengen zodat het makkelijker te vergelijken is. 

Stap 3

DE PLANNING DOORNEMEN

Natuurlijk is het ook van belang dat we samen een goede planning maken. Indien je ook de vloer bij ons afneemt zorgen wij ervoor dat alles zo strak mogelijk achter elkaar word gepland. Dan kun je weer zo snel mogelijk de woning in!

Stap 4

WIJ KOMEN OP BEZOEK BIJ JOU

Nu het duidelijk is welk vloerverwarming systeem het moet worden, wat de kosten zijn en wat de planning is zijn we klaar voor de volgende stap het opstellen van een definitieve offerte. Wij komen bij jou langs om alles even na te meten. We zullen de ondergrond bekijken en eventuele bijzonderheden met jou bespreken. Wellicht heb je zelf ook nog vragen over hoe wij bepaalde dingen monteren. We kunnen dan ter plekke bedenken en laten zien hoe we dit kunnen doen. Doordat wij veel tijd en aandacht in onze vloer inspecties stoppen kunnen we jou zo goed mogelijk voorbereiden hierdoor weet je vooraf al precies hoe wij te werk zullen gaan en wat je kan verwachten. 

Stap 5

DEFINITIEVE OFFERTE 

We hebben nu alles besproken en in kaart gebracht. We zullen na aanleiding van de inspectie een definitieve offerte opstellen. Wij zullen de offerte zo specifiek mogelijk maken waardoor het vrijwel nooit voorkomt dat wij achteraf meer werk rekenen. Blijkt achteraf dat wij te veel hebben gerekend dan brengen wij dit in mindering. Mochten wij tijdens het uitvoeren toch ergens tegen aanlopen dan zullen we dit altijd eerst met jou overleggen voor wij wat gaan uitvoeren. 

Stap 6

YEAH!! EEN NIEUWE TRAP

Het is eindelijk zo ver wij komen jouw vloerverwarming plaatsen! Voor wij starten zullen de monteurs eerst nog even met jou alles doorlopen zodat niemand voor verassingen komt te staan. Na afloop raden we aan samen even alles te bespreken zodat we zeker weten dat alles naar wens is. Zijn we ergens iets vergeten? Dan kunnen we dit direct oplossen!

WAT ANDERE KLANTEN ZEGGEN

en wat je kan verwachten

Een prachtige betonvloer look laten leggen en ik moet zeggen het is werkelijk superstrak. Je wordt er zeer vriendelijk geholpen echt een aanrader top.
Ron Berendsen
Bij ons is een nieuwe laminaatvloer gelegd + een droogloopmat in onze voorhal. De vloer ligt er erg mooi in en is netjes afgewerkt rondom ons kookeiland.
Luuk Sloot
Prettige benadering en hulp in de winkel. vlot ingepland en het leggen van de vloer is netjes gedaan. Bevalt ons goed.
Peter Lugten
Vloer en traprenovatie van 2 trappen laten doen door Multi Vloer. Prachtige kwaliteit vloer, zeer vakkundig gelegd en precies op schema opgeleverd ondanks dat ze door omstandigheden niet met 3 personen maar met 2 personen de klus konden doen. Trappen ook zeer netjes gedaan. Absolute aanrader, ook in prijs.
David Reukers
Super blij met onze nieuwe vloer. Van ontvangst hulp bij uitzoeken tot oplevering nieuwe vloer TOP.👍👍
Debby Thomassen
Multivloer Doetinchem is top! Ruime keuze, alles heel goede kwaliteit, nemen echt de tijd voor je en het leggen is perfect gedaan! 👌 En ze blijven terugkomen tot alles helemaal naar wens is. Aanrader!
Sophie